Óriási végjáték, három pont...

facebook megosztás

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának a 36. fordulójában az FC Nagykanizsa kétgólos hátrányból jött vissza és emberhátrányban győzött a bronzérmes VLS Veszprém ellen.

FC Nagykanizsa (9.) – VLS Veszprém (3.) 3-2 (1-2)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 36. forduló. Nagykanizsa, 200 néző. Vezette: Muhari (Deme R., Czeglédi). G.: János (26.), Lőrincz (54.), Péntek (93.), illetve Major N. (4.), Kovács D. (15.). Kiállítva: Major M. (91., FC Nagykanizsa)

FC Nagykanizsa: Borsi – Horváth B., Pál D., Kószás, Varga D. (Simon, 67.) – Kretz (Major M., 67.), János (Kollár, 67.) - Szabó P., Kovács Gy. (Péntek, 74.), Lőrincz - Török. Vezetőedző: Gombos Zsolt.

Jobban kezdett a veszprémi együttes, gyorsan vezetéshez is jutottak, s azt követően is talán összeszedettebb futballt mutatott be a vendégcsapat. Idővel aztán magához tért a hazai gárda, de ennek csak idővel, s 0-2 után lett meg az eredménye: János Norbert juttatott egy labdát fejjel a veszprémiek hálójába. Így aztán egy nem is rossz második félidőre számíthatott a publikum, s az FC Nagykanizsának nem is kellett sokáig próbálkozni, hogy egyenlítsen – Lőrincz Bence köszönt be a 49. percben. Nem is álltak le a kanizsaiak, s ugyan a vendégek igazolták jó hírüket, az FCN-nek pedig nem csupán lehetőségei voltak a győzelemre, de egy Lőrincz-Péntek Adrián révén – Major Máté kiállítása után ráadásul - a maga javára is fordította a meccset.

- Nagyon örülünk a sikernek, megvoltak azok a fordulópontjai a találkozónak, melyekből jól jöttünk ki – mondta el a meccs után Gombos Zsolt, az FCN vezetőedzője. - Főleg úgy értékes a sikerünk, hogy a 15. percben már 0-2 volt, onnan sikerült visszajönniük a srácoknak. Fel tudtunk állni a padlóról és a második játékrészre is másképp jöttünk ki, az pedig, hogy a végén emberhátrányból fordítottuk meg a mérkőzést, azt jelzi, hogy odatette magát tényleg mindenki.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.