Ellentmondást nem tűrően

facebook megosztás

Két, korábban már jobban is szerepelt labdarúgó együttes találkozóját játszották Érden, ahol az NB III-ban a helyi VSE fogadta az FC Nagykanizsa csapatát.

Érdi VSE (12.) – FC Nagykanizsa (9.) 1-3 (1-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 35. forduló. Érd, 150 néző. Vezette: Juhász B. (urbán R., Holpár). G.: Szabó R. (20.), illetve Béli M. (19.), Lőrincz (67.), Péntek (93.).

FCN: Borsi – Horváth B., Pál D., Kovács Gy. (Péntek), Varga D. - Kószás, Kretz – Szabó P., Béli M. (Kollár), Lőrincz – Török (Simon B.). Vezetőedző: Gombos Zsolt.


Péntek Adrián (piros-kékben), ha érzi a bizalmat, előbb-utóbb kiküzdi magának a találatot

Fotó: P.L.

Még a tavalyi év végén azért is érdekes volt a két legénység mérkőzése, mivel előbb halasztották a vírushelyzet miatt. Majd amikor lejátszották, akkor havas meccsen fogtak hozzá felek a játékhoz, plusz az érdiek gyakorlatilag tizenegy labdarúgóval érkeztek meg Kanizsára. Akkor a piros-kékek 3-0-ra győztek, s alighanem ezúttal a Pest megyeiek fogadkoztak, hogy ezért szeretnének visszavágni. Ehhez képest a 19. percben Béli Milán révén az FCN szerzett vezetést, bár ezt szinte nyomban ki is egyenlítették a vendéglátók. Nem esett össze aztán a Kanizsa teljesítménye és Lőrincz Bence, ha nem is előbb, de utóbb már sikeresen be is talált: történt mindez a 67. percben, s a korábbiakhoz képest jóval kevesebb keménykedést magában foglaló mérkőzés végén - már a Fehérvár II ellen is csereként beállva jól mozgó - Péntek Adrián eldöntötte a küzdelmeket – egy majd' 100 méteres „síkfutást” abszolválva az üres kapuba vezette a labdát.

- Végig több gólhelyzetet teremtve futballoztunk, szép kombinációkkal operáltunk, egy ilyen után Béli Milán szerzett például remek találatot – mondta a meccset követően Gombos Zsolt, az FCN vezetőedzője. - Végre felszabadultan, jól játszottunk, büszke vagyok a srácokra és a csapatra, ez remek munka volt részükről.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.