Szűkülő játékoskeretek, mesterhármas, nyerő ember a játékos-edző

facebook megosztás

Mérkőzés-sorozatában javított például a Szepetnek SE a zalai labdarúgó első osztály hétvégi fordulójában, a Sáska lemondani kényszerült zalaszentgróti találkozóját, a zalakomári futballpályán nyert a Semjénháza SE, míg a Murakeresztúr első ligás történetének második győzelmét könyvelhette el, tette mindezt Andráshidán.

Kibontva a vármegyés focitörténéseket, s kezdve a Kiskanizsával, a Sáskák SE felnőtt együttese foghíjas létszám miatt nem vállalhatta a Szentgrót elleni idegenbeli találkozóját. A Murakeresztúr úgy győzött a Magnetic Andráshida TE vendégeként 4-3-ra, hogy mesterhármast elérő játékost is találhattunk soraiban és a siker érthető módon nagy örömet váltott ki a csapatnál, mely október 22-én győzött legutóbb a bajnokságban. Éppen azzal a Zalakomárral szemben, mely legutóbb a Semjénházát fogadta (első képünkön a zöld-fehérektől Bagó Benedeket próbálják megállítani a komáriak), a bajnoki címvédő együtteséből – a múlt fordulóban a hajrában kényszerűségből kapusként is „debütáló” (második képünkön, április 28-án a Hévíz gárdájával szemben) - játékos-edző, Kovács György támadóként jeleskedett, így győztes gólt jegyzett.

Szepetneken a - vármegyei kupát sérüléshullám miatt múlt szerdán, május elsején „elengedő” - hazaiak a Lenti TE-hez hasonlóan nem túlságosan bő kerettel álltak ki, viszont már-már nyomasztó fölényüket (harmadik képünkön Dömötör Csaba keresi a lehetőséget két lenti védő szorításában) kibírta jó ideig a vendégcsapat. Az első játékrész hajrájában kissé paprikássá vált az odalépések nyomán a találkozó, így talán jól is jött a szünet. A második félidőben lehet, hogy nem volt már akkora a Szepetnek SE lendülete, ugyanakkor szép gólokkal örvendeztette meg szurkolóit Németh István legénysége.

Vármegyei labdarúgó I. osztály, 22. forduló:

Magnetic Andráshida TE (11.) - Deák-Gizmó Murakeresztúr SE (14.) 3-4 (1-3)

Andráshida. G.: Kiss L.(14.), Tóth D. (52.), Karvalics (64.), illetve Körösi D. (22., 26., 39.), Pál Ma. (66.)

Zalakomár ESE-Zalakaros (10.) – Semjénháza SE (7.) 0-1 (0-0)

Zalakomár, 120 néző. G.: Kovács Gy. (63.)

Szepetnek SE (2.) - Lenti TE (13.) 3-0 (0-0)

Szepetnek, 100 néző. G.: Orsós R. (58.), Bilák P. (64.), Dömötör (77.)

P.L.

(Fotók: Polgár László)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.