Vig Attila és Fenyves Tamás is indul képviselőjelöltként júniusban

facebook megosztás

Vig Attila és Fenyves Tamás is indul független képviselőjelöltként a júniusi választáson. Az ő ajánlásaikat, az ÉVE-frakció kompenzációs listáját és a Mi Hazánk indulóit is elfogadta ma a Nagykanizsai Helyi Választási Bizottság.

választás

A délelőtti bizottsági döntéssel biztossá vált, hogy a Miklósfát, Ligetvárost és a MAORT-telepet érintő területen indul képviselőjelöltként Vig Attila. Itt a regnáló képviselő a kormánypárti Radics Bálint, az ÉVE pedig új névvel száll versenybe, az ötpárti koalíció színeit Nyeste Péter fogja képviselni. A Rehab-ügy kapcsán az utóbbi hetekben nagy médianyilvánosságot kapott Fenyves Tamás, az egykori felügyelőbizottsági tag. Az ő indulását is elfogadta a grémium, méghozzá a 2-es körzetben. Itt az ÉVE Bodó Lászlót, míg a Fidesz Balogh Lászlót indítja. Az ÉVE kompenzációs listája is nyilvános lett, az első hely Horváth Jácinté, a második Fodor Csabáé, míg őt Berta Krisztián és Bodó László követi. Az is kiderült ma, hogy a Mi Hazánk Hokker Tibort indítja polgármesterjelöltként.

– Az ÉVE kompenzációs listája lett elfogadva, valamint két független jelölt nyilvántartásba vétele történt meg. A Mi Hazánk Mozgalom pedig mind a polgármesteri, mind az egyéni jelölteket leadta, s ezeket nyilvántartásba is vettük a mai napon – mondta el Baumgartner Imre, a Nagykanizsai Helyi Választási Bizottság elnöke. 

M-B.GY.

(Kép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.