Jó úton a vb felé

facebook megosztás

Folyamatosan készül szövetsége világversenyére a kanizsai Molnár Csaba, aki a parasportolók karate eseményein éri el jobbnál-jobb eredményeit – miként tette ezt az elmúlt napok során is.

A tömegsportot gyakorlók és a para karate válogatott sportolói, így Molnár Csaba számára is - számos - remek alkalom kínálkozott a külföldi válogatott versenyzők mellett készülni a budapesti világbajnokságra, melyet október 24-29. között rendezhetnek meg.


Molnár Csaba küzdősportos parasportoló sorra szerzi az elismeréseket, október végén reményei szerint pedig világbajnokságon bizonyíthat

A harmadik alkalommal sorra került I-Karate Global Magyar Bajnokság seregszemléjén Molnár mezőnyében a kata (formagyakorlat), illetve a kumite (küzdelem) versenyszámban is elsőséget gyűjtött be. Következhetett Zalaegerszegen az ICO Combat Sport Országos Bajnokság, melyen 18 magyar és egy norvég csapat vett részt – többek között a muaythai, kempo, kick-box, karate, valamint a kungfu sportágainak képviselőivel. Nagykanizsát egészen pontosan a Jeet Kune Do/Kali Nagykanizsa SE versenyzői és sensei Molnár Csaba képviselték. A dél-zalaiak közül sifu Johanidesz Gábor a kimondottan erős mezőnyében wing chun formagyakorlattal megnyerte kategóriáját, rajta kívül az egyesületből Csamangó Áron első, Lakner Tamás pedig második helyezést értek el a K1 light versenyszámban – a 15-18 évesek korosztályában és a +70 kg-os súlycsoportban. A kanizsai parasportolóktól Molnár formagyakorlatban könyvelhetett el elsőséget és innentől számára már a világbajnoksága kerülhet a felkészülés fókuszába.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.