+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Kanizsaiak

Hírek vajdasági testvérvárosunkból, Magyarkanizsáról.

Legfrissebb Kanizsaiak műsorunk
2018. szeptember 17. hétfő

Mintegy 45 vajdasági vállalkozás vezetője vett részt a Magyarkanizsán megrendezett üzleti találkozón. A programon egyebek mellett a társadalmi szerepvállalás fontosságáról és a munkaerő megtartásáról volt szó.

Közösségi munkatér nyílt vajdasági testvérvárosunkban. A fejlesztés célja, hogy olyan körülményeket teremtsen a fiatal vállalkozóknak, amelyek segítik a tapasztalatszerzést és a különböző szférák együttműködését.

Magyarkanizsán, a Tisza-partján rendezték meg az I. nemzetközi vadásznapokat. Gazdag programkínálattal várták az érdeklődőket, volt íjászat, vadhúsok főzőversenye, vadászkutya- és trófeabemutató is.

Humorban nem ismerek tréfát. Ez a Karinthytól származó idézet volt a mottója az idei kanizsai írótábornak. A programot immár 66. alkalommal szervezték meg.

Népzenei találkozót rendeztek Oromon. A 4. alkalommal megszervezett program célja a hagyományápolás mellett a csoportok közötti baráti kapcsolatok erősítése.

Dániából, Szlovéniából és Horvátországból is érkeztek csapatok a VIII. OTP Bank Kanizsa Kupára. A nemzetközi torna – Magyarkanizsa polgármestere, Fejsztámer Róbert szerint – a vajdasági település turizmusának szerves részét képezi.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2018.09.24

Zrínyiek nyomában – Kanizsán rendhagyó történelemórán, a városból a téli hadjárat útvonalán induló motorostúrán, Murakeresztúron pedig ünnepségen emlékeztek a nagymúltú családra 

Nyeregbe Kanizsa! – közösségi bringázással zárult az autómentes nap programja

 Búcsú – bár jól játszott, de egy góllal kikapott, így nem sikerült a továbbjutás a Magyar Kupában az FC Nagykanizsának

partnereink
NaGESZ
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsaii Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu