+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / K'arc / 2018. október 9.
2018. október 9. kedd

Telt házas koncerttel ünnepelték a zene világnapját Nagykanizsán. A Medgyaszay Házban tartott rendezvényen Mozart- és Brahms-művek hangoztak el a Nagykanizsai Szimfonikus Zenekar előadásában. A zenészeket a szepetneki származású, jelenleg Bécsben élő Papócsi Róbert vezényelte, aki – mint azt a vele készült interjúban elárulta – a jövőben szorosabbra fűzi a kapcsolatot a kanizsai szimfonikusokkal.

Megtalálta az útját a festészetben Józsvainé Kislőrincz Edit. Erre utal a hévízi művész kiállításának címe – Megtalált utam –; a tárlatot október 26-ig lehet megnézni a Hevesi Sándor Általános Iskola galériájában.

Aranypáva nagydíjat kapott a liszói Viola Népdalkör. Az elismerést a nyár végén vehették át Egerben, ahol a KÓTA 19. Országos Népzenei Gáláját rendezték meg. A ’90-es évek végén alakult hagyományőrző kórus nemcsak a díjjal, hanem egy életre szóló élménnyel is gazdagodott.

Szeptember végén Mijo Barada horvát karizmatikus látogatott Nagykanizsára. A Felsőtemplomban megtartott szemináriumára sokan kíváncsiak voltak. Mijo Barada tanúságtételén, a saját életében megtapasztalt csodás találkozásokon és gyógyulásokon keresztül ismertette meg az érdeklődőkkel a hit három lépcsőfokát. Az imaest programjában zenés dicsőítés és szentségimádás is szerepelt.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2018.12.12

Gyertyafény, tea és sütemény – főként egyedülálló szépkorúakat láttak vendégül az Idősek Karácsonyán 

Péntekig tart a véradóhét – advent idején is számítanak a donorokra, felmérések szerint naponta 1800 véradóra lenne szükség az országban 

Zenés révedés a múltba – a Csinibaba színpadi változatával érkezett Kanizsára a veszprémi Pannon Várszínház

partnereink
NaGESZ
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsaii Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu