+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal

Kulturális magazin

Legfrissebb K'arc műsorunk
2019. november 12. kedd

Kiállítással és egy rajzpályázat eredményhirdetésével ünnepelte a magyar festészet napját a Thúry György Múzeum. Az intézmény felhívására több mint kétszáz pályamunka érkezett az országból; a Munkácsy- és Kossuth-díjas festőművészek alkotásai mellett a hét végéig, november 16-ig ezeket a gyerekrajzokat is meg lehet nézni a Magyar Plakát Házban.

Élet-képek címmel megnyílt Szőke Veronika legújabb kiállítása. A művészetterapeuta nemezből készült alkotásait elsősorban a természet iránti szeretete ihlette, a kedves kirándulások helyszínei mellett portrék, állatképek és a jól ismert nemezmadarak is feltűnnek a Medgyaszay Házban látható kiállításon.

A Táncórák című színművet tekinthette meg a kanizsai közönség Hevesi-bérlet évadnyitó előadásán. A balesetet szenvedett egykori Broadway-táncosnő és az autista egyetemi tanár szellemesen szórakoztató történetét a Rózsavölgyi Szalon vitte színpadra Dicső Dániel rendezésében.

Idén ünnepli százéves születésnapját a Zonta jótékonysági világszervezet. A 2011-ben alakult Hévíz Térségi Zonta Klub tagjai ebből az alkalomból kiállítást szerveztek. Meghívásukra érkezett Németországból Barics Julianna festőművész Űrséta című tárlatával, amely november 29-ig látható a Balaton Színházban.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.11.18

A LEGKIEMELKEDŐBBEK A KIEMELKEDŐK KÖZÜL – átadták a Zala Megyei Prima Díjakat  

MURAFÖLDE ÚJBORAI – 16 pincészet vett részt a helyi termelőket és a kulturált borfogyasztást népszerűsítő programon 

GÁLAMŰSOR – egész estés programot adott a 47 éves Kanizsa Táncegyüttes, a színpadon vendégcsoportokat is láthatott a közönség

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu