+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / A mi portánk

A hagyományok magazinja

Legfrissebb A mi portánk műsorunk
2019. október 24. csütörtök

Az ősz tele van aktualitásokkal a kiskertekben, a hegyi birtokokon. A hagymás növények és az ősszel ültethető zöldségfélék után a gyümölcsfák kapcsán beszélgettünk műsorunk szakértőjével, Varga gazdával.

Ezúttal is érkezett hozzánk nézői kérdés, mégpedig pont a gyümölcsfákkal kapcsolatosan. A mai, 21. századi világban számos információhoz juthat az ember az internet által, ám nem biztos, hogy mindent el kell hinni, a gyümölcsfákkal kapcsolatban sem. Ezért van olyan nézőnk, aki tanácstalan, valóban szükség van a pl az őszi lemosó permetezésre, illetve mennyire ajánlott az őszi metszés?

A Magyarország legszebb konyhakertjei országos versenyről több híradást, sőt, hosszabb összeállítást is láthattak a Kanizsa TV nézői. A helyi, nagykanizsai versenyben több alkalommal szerepelt egy fiatal hölgy, aki a balkon kategóriából indulva ma már olyan kertet művel, amelynek eredménye ivólé, lekvár, befőtt, savanyúság formájában sorakozik a család polcain.

Műsorunkban nagy figyelmet fordítunk a nyugdíjas korosztályra, akik mindig, minden alkalommal nagy szeretettel fogadnak bennünket. Egy héttel ezelőtt a MOL Bányász Nyugdíjasklub idősek napja alkalmából rendezett összejövetelén jártunk. Amellett, hogy a nagy létszámú csapat ismét bebizonyította, hogy egy örökifjú társaság – legidősebb tagjuk megosztotta stábunkkal, kameránk előtt is a bölcsességeit.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.11.18

A LEGKIEMELKEDŐBBEK A KIEMELKEDŐK KÖZÜL – átadták a Zala Megyei Prima Díjakat  

MURAFÖLDE ÚJBORAI – 16 pincészet vett részt a helyi termelőket és a kulturált borfogyasztást népszerűsítő programon 

GÁLAMŰSOR – egész estés programot adott a 47 éves Kanizsa Táncegyüttes, a színpadon vendégcsoportokat is láthatott a közönség

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu