+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / RE-START / 2019. augusztus 21.
2019. augusztus 21. szerda

Ismét a mesterségek kapták a főszerepet a Csingahegyi Napokon. A programot tizenharmadik alkalommal szervezték meg, az érdeklődőket pedig a levestésztakészítés rejtelmeibe is beavatták. A háromnapos rendezvénysorozaton a homokkomáromi szoborpark legújabb alkotását is elkészítették.

A Magyarországon egyedülálló zenei stílust képviselő Canarro zenekar fellépésével fejeződött be a Népek zenéje sorozat. A manouche [mányus] swinget, azaz gipsy jazzt játszó együttes a legújabb műsorát mutatta be barátaival Nagykanizsán.

Jubileumi gálaestre készülnek a Premier tánccsoport növendékei. 2020 áprilisában ugyanis huszadik alkalommal rendezik meg a tanévzáró estjüket, amire új koreográfiákkal, sok meglepetéssel és egy kiállítással is készülnek a szervezők.

Ismét Nagykanizsán edzőtáboroztak a jövő bajnokai. A régió legjobb birkózóinak tartott összetartáson mintegy 70 fiatal vett részt, majd azt követően egy nemzetközi programot szerveztek a Zsigmondy-csarnokban. Ez utóbbin a legtehetségesebb serdülőkorú horvát, holland és angol birkózók is a magyar trénerek vezetésével készültek.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu