+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Élet-módi / 2019. augusztus 14.
2019. augusztus 14. szerda

Egyedülálló összefogás keretében idén második alkalommal került megrendezésre a Holnapocska Táborban építőtábor. A Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park, a Szabadics Zrt. és a Szabadics Alapítvány közösen szervezte meg a II. Kis-Balaton Építő Tábort, ahová nemrég betekintést nyerhettünk.

Térségünkben is egyre népszerűbb az alpaka túra. Az újudvari Vadudvar kínál ezen programmal nem mindennapi élményt az érdeklődőknek, akik szeretik az állatokat, illetve a természetet. A háziasított dél-amerikai tevefélékkel együtt sétálhatnak, vezethetik őket a túrázók, eközben pedig tényeket, érdekességeket tudhatnak meg a rendívül puha gyapjáról ismert állatról.

Életmódunk meghatározó alapja a táplálkozás. Műsorunkban már foglalkoztunk a nyers, vegán konyhával, hiszen egyre többen próbálkoznak az állati eredetű táplálékok helyettesítésével. Ennek kapcsán a Szamóca Műhely tulajdonosánál is jártunk, akivel a nyers ételekről beszélgettünk.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu