+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / RE-START / 2019. augusztus 7.
2019. augusztus 7. szerda

Az ezeréves határtól Nagykanizsára – gyimesi gyerekek töltöttek el egy napot a városban. A zalacsébi székhelyű Erdeifaluért Alapítvány már több mint 10 éve nyaraltat hátrányos helyzetű, határon túli fiatalokat Zala megyében. A kezdeményezést idén a helyi szociális és gyermekvédelmi szervezet munkatársai mellett a NagyON Kanizsa tagjai is támogatták, akik egy programokkal teli napot szerveztek a fiataloknak.

Helyben készítették, az érdeklődők pedig meg is kóstolhatták a számtalan féle finomabbnál finomabb rétest Tótszerdahelyen a múlt hétvégén. A magyar-horvát határ közelében megrendezett hagyományos program a gasztronómiáról, a kultúráról, a barátságról és a kapcsolatokról szólt. Az eseményre több helyi és környékbeli, valamint határon túli település csapata érkezett.

Nyáresti fülledt meleg és flamenco dallamok – folytatódott a Népek zenéje sorozat az Erzsébet téri zenepavilonnál. Múlt héten a Duo Don Pedro’z zenekar a harmonika és a gitár kettősével szolgálta a könnyed kikapcsolódást.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu