+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / RE-START / 2019. július 10.
2019. július 10. szerda

A bibliai mesterségekkel ismerkedtek egy héten át a VI. Tempi Tábor résztvevői. Az evangélikus gyülekezet napközis programsorozatának vendégei is voltak: a gyerekeket többek között méhész, kosárfonó és néptáncos is meglátogatta, egy sopronkövesdi pedagógus pedig érdekes kémiai kísérletekkel mutatta be nekik Mózes életét.

A hagyományok ápolása, a nyelv megőrzése már negyed évszázada célja a szepetneki Német Nemzetiségi Önkormányzatnak. Mindezt segíti az a nyári tábor, ahová a fiatalokat várják, nyelvi és honismereti programokkal.

Mint ahogy mai magazinműsorunkból is kiderül, ma már számos táborozási lehetőség közül választhatnak a gyerekek – természetesen szüleik engedélyezésével, útmutatásával. A Zalaerdő Zrt. kínálata az elmúlt években kibővült – míg több évvel ezelőtt csupán napközis erdei tábort tartottak, ma már több tematikus hétre várják az ifjúságot.

Játékos formában ismerkedhetnek ezen a héten gyerekek az ökölvívás alapjaival. A Kanizsa Boksz Klub ötnapos programján az egészséges életmódra való nevelés is előtérbe kerül. Tóth László vezetőedző munkáját a klub versenyzői is segítik.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2019.10.22

MEGSZÉPÜL A MÚZEUM TÉR – már dolgoznak az északi oldalon a szakemberek, megújul az úttest, a járda, a zöldfelület és a közvilágítás is 

LÉLEKHARANG – elkészült és felszentelték a temetői harangot Nemespátrón 

EMLÉKEZŐ KÖRSÉTA – felidézték az 1956-os forradalom nagykanizsai történéseit a BLG diákjai

 

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu