+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Gézengúzok / 2019. május 29.
2019. május 29. szerda

Diákok lepték el nemrég a Thúry György Múzeumot a Magyar Régészet Napja alkalmából. Gabonaőrlés, tűzgyújtás, a kelta harcmodorral, valamint csontmaradványokkal való ismerkedés is várta őket az intézményben.

Nincs mese, mese van… e címmel tartott nemrég előadást Nagykanizsán Bajzáth Mária a Népmesekincstár Mesepedagógia Műhely szakmai vezetője. A szakember a Nagykanizsai Tankerületi Központ neveléstudományi konferenciáján ajánlotta a tanárok és tanítók figyelmébe a mesepedagógia eszközrendszerét és használatát az iskolában.

A kicsiknek minden nap gyermeknap, mégis immár évtizedek óta van egy kijelölt nap, amely hivatalosan is a gyermeknap. Május utolsó vasárnapjához kapcsolódóan iskolákban, óvodákban számos programot tartanak a fiatalok szórakoztatására. Mi ezúttal a kiskanizsai Pipitér óvoda gyermeknapi programjára látogattunk el.

186 halat fogtak gyermekhorgászok vasárnap délelőtt a Csónakázó-tónál. Persze mindegyik visszakerült a vízbe, a különböző kisebb-nagyobb halak kifogásának élménye mégis ott volt a fiatalok arcán. Nagykanizsán több horgász egyesület és horgász bolt közösen azon fáradozik, hogy már a legkisebbekkel is megszerettessék a vízparti időtöltést.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
20:55
Múlt-kor
21:25
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:00
Lapozó
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu