+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Élet-módi / 2019. május 8.
2019. május 8. szerda

A legtöbben a gyors, látványos és ezáltal a leghatékonyabb mozgásformát keresik, amely szervezetükre nem a legmegterhelőbb. Az emberek jó része már számos sport és szabadidős mozgástevékenység kipróbálásán túl van, mire leteszi voksát egyféle mellett. Mi most egy olyan lehetőséget mutatunk, amely az országot már meghódította és Nagykanizsán is elérhető.

Nagyon komoly feladat átalakítani a hitet tudássá, amely születéskor bennünk van  -  hangsúlyozta szombaton Nagykanizsán az őstönköly búza atyja Dr. Kalmár Gergely. A növény-genetikus egy előadássorozat keretében ezútta a kenyérsütésről beszélt az érdeklődőknek.

Az emberek többsége szeret utazni, ki többet ki kevesebbet, ki közelebbi, ki távolabbi úti célt határoz meg magának. Persze az utazásokat nagyban befolyásolják az árak is. A rutinos utazók mégis azt tanácsolják az élményeket senkinek nem szabad kihagyni.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu