+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Gézengúzok / 2019. május 1.
2019. május 1. szerda

Nemcsak sebet kötöztek, hanem újra is élesztettek a Magyar Vöröskereszt területi elsősegélynyújtó versenyén, amit a Pannon Egyetem nagykanizsai kampuszán rendeztek hétfőn. A megmérettetésen hat csapat bizonyíthatta elméleti és gyakorlati tudását, a legjobbak pedig tovább jutottak a megyei fordulóra, amelyet májusban rendeznek Zalaegerszegen.

Az elmúlt hétvége nemcsak a felnőtteknek, a gyermekeknek is bővelkedett programokban. Idén is a P-nappal indult a város napi rendezvénysorozat. A Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampusza és a Netta Pannonia közös programja részben a fiataloknak szólt.

Gyermek zsivalytól hangos önfeledt szurkolás, verseny láz és a jól megérdemelt elismerés – a sportoláson kívül ez is nyújtja az a megmérettetés, amelyet immár 15 éve minden tavasszal megszervez a Hevesi Tagóvoda.

Önnek van testvére? Milyen volt vele a kapcsolata gyermrekkorban és vajon miylen manapság? Gyermekei folyton marják egymást, állandó a viszály? A szakember azt mondja ez természetes, a szülő feladata pedig a túlélés.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
21:25
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:00
Lapozó
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu