+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / A mi portánk / 2019. április 11.
2019. április 11. csütörtök

Az elmúlt hétvégén tovább folytatódott a borversenyek sora – ezúttal Becsehelyen keresték a zalai borvidék legjobb nedűit. Az ítészek 234 minta közül választották ki Murafölde, a borverseny, illetve a borvidék forgalmi és kistermelői kategóriának legjobb borait, továbbá négy nedűt a Zala megye legjobb bora címre is delegálták.

Az elmúlt időszakban illetve pár hétben megmozdult az ország – kicsik és nagyok, cégek és iskolák, közösségek fogtak össze annak érdekében, hogy környezetüket megtisztítsák az illegális hulladéktól. Az országos akcióval azonban még nem ért véget a szemétszedés.

Maradjunk a természetnél, de vidámabb témával folytatjuk műsorunkat. Nem csak érződik, látszódik is, hogy itt a tavasz, ami bizonyára egyre több embert csábít ki a szabadba. A Zalaerdő Zrt. számos lehetőséget tud ajánlani mindazok számára, akik szeretnének feltöltődni a természetben.

Végül pedig következzen egy kis növényhatározó. Nincs még egy növény, amely tavasszal úgy vonzaná a tekinteteket, mint a liliomfának is nevezett magnólia. Az ismert nagyvirágú liliomfa nagyméretű példányai különösen lenyűgözőek a terebélyes ágaikkal, nagy virágaikkal.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu