+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Élet-módi / 2020. február 12.
2020. február 12. szerda

Bemutatták Czigóth Sándor legújabb tudományos ismeretterjesztő filmjét Nagykanizsán. Őseink és a Dnyeszter vidéke – magyar őstörténeti kutatások Etelköz nyomában című produkció azokat a friss régészeti kutatásokat mutatja be, amelyeknek köszönhetően Etelköz nyugati és délnyugati határterülete egyre pontosabban behatárolható, valamint még pontosabb képet kaphatunk az Etelközben élő őseink életmódjáról.

Fizikai erő és szellemi frissesség is kellett a hétfőn megrendezett Bátrak Ligájának teljesítéséhez. A Honvédelmi Sportszövetség által szervezett országos versenysorozat kanizsai küzdelmeit a Zsigmondy-csarnokban tartották. Az élmény mellett értékes nyeremények is gazdára találtak a programon.

Nagykanizsán is immár minden évben programokat szerveznek a Házasság hete kapcsán. Idén ezen a héten várják közös élményekre a kapcsolatukat megerősíteni szándékozókat.

A Házasság Hetét is a szerelmesek ünnepe körül szervezik. Akadnak ellenzői és követői vannak, akik várják, mások pedig még látni sem bírják az ezzel járó felhajtást. A Bálint vagy, ahogy Magyarországon is elterjedt a Valentin- napról megoszlanak az álláspontok.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2020.02.21

TISZTELGÉS – Nagykanizsán is megemlékeztek a kommunizmus áldozatairól  

ELKEZDŐDÖTT – farsangi konferenciával, könyvbemutatóval és fotókiállítással indult az idei fánkfesztivál 

E-RECEPTEK – a tapasztalatok alapján még sokaknak okoz bonyodalmat, hogy papíralapú vény vagy felírási igazolás nélkül nem lehet más számára gyógyszert kiváltani

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu