+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Kanizsaiak / 2020. január 20.
2020. január 20. hétfő

A magyarkanizsai önkormányzat az elmúlt 4 évben több mint 150 projektet bonyolított le, ezek nagy része infrastrukturális jellegű volt. A részletekről, s az elkövetkező időszak terveiről Fejsztámer Róbert polgármester adott tájékoztatást.

Kamattámogatásra, biotermesztésre és az elhullott jószágok elszállításának költségeire is pályázhattak az elmúlt évben a vajdasági gazdák. Tapasztalataikat nemrég szakmai fórumon osztották meg egymással.

20 év után újra lesz nőgyógyászati rendelő Horgoson. A korszerűen felszerelt rendelőben ultrahangos vizsgálatra és rákszűrésre is lesz lehetőség.

Természet- és horgászsulit rendeztek Magyarkanizsán. A téli, szabadidős programon a gyerekek egyebek mellett a Tisza élővilágával ismerkedtek meg.

Magyarkanizsa történelmét ölelte fel az a verseny, amelyre mintegy 80-an jelentkeztek. A tudáspróbán elsősorban helyi diákok vettek részt, de érkeztek fiatalok Királyhalomról is.

Háromnapos néptánc kurzust tartottak vajdasági testvérvárosunkban. Nagy érdeklődés kísérte a foglalkozásokat, melynek résztvevői nyírségi táncokat tanultak.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2020.02.18

NINCS MEGEGYEZÉS – bár közeledett a frakciók álláspontja az alpolgármester ügyben, egyelőre nem született meg a kompromisszum    

TISZTÚJÍTÁS – nem történt változás a Nagykanizsa és Környéke Méhészegyesület elnökségében 

TOVÁBBRA IS ELSŐ – megerősítette listavezető helyét a bajnokságban a kanizsai sakkcsapat

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu