+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Gézengúzok / 2020. január 8.
2020. január 8. szerda

Attila a hunok királya, tudják ezt jól az Attila Tagóvoda gyermekei. Sőt talán ennél is többet tudnak, hiszen az intézmény minden évben megszervezi Attila napi programját.

Sokat tehet a szülő, hogy megelőzze gyermeke bizonyos téli betegségeit. Fel lehet készülni a hideg évszakra, a közösségekben azonban a vírusok és a bacilusok könnyebben terjednek, ráadásul ezekből számos olyan van, amely az enyhe időben is ott van a levegőben.

Gondolkodni, alkotni jó, a kreativitás, amit én főként a sakkban élek meg, teljesebbé teheti az életet – ezt a sakktörténelem legjobb női sakkozója Polgár Judit mondta. Valóban, a sakk egy elmepróba, amellyel a stratégiai gondolkodás fejleszthető, de akár úgy is mondhatjuk, hogy a sakk a saját figuráink feláldozásának művészete.

Döntések sora határozza meg napjainkat hiszen életünk minden egyes területe döntések sokasága. Becslések szerint egy átlagos felnőtt 35 ezer döntést hoz meg naponta. Persze vannak kicsi és nagy döntések, de hogy egyáltalán tudjunk dönteni az tanulható. A döntésképességről még decemberben Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutató beszélt a Hevesi Sándor Művelődési Központban tartott előadásán.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
21:50
Lapozó
híradó 2020.03.30

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY

Segíti az önkormányzat a kanizsai vállalkozásokat, a bérletidíj-csökkentésről szóló rendelet folyamatban van, az érintettek 70 százalékos mérséklést kapnak

Elkezdődött a szakképzési centrum tanműhelyében is a szájmaszkok varrása

További szigorításokat vezettek be a vásárcsarnokban

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu