+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / K'arc / 2019. december 31.
2019. december 31. kedd

A Kanizsa TV kulturális magazinját látják. Az év utolsó adásában válogatással búcsúzunk 2019-től – elevenítsük fel együtt az elmúlt időszak legemlékezetesebb pillanatait!

Márciusban Nagykanizsán is bemutatták a csíkmenasági székelyekről szóló dokumentumfilmet. A szakmai berkekben és a nézők körében egyaránt nagy sikert arató Menaságra repülj… Faragó Annamária harmadik rendezése, amely a határon túl élő magyarokat állítja a középpontba. A film Medgyaszay Házban tartott bemutatóján az alkotó is részt vett.

Ismét lenyűgözte a kanizsai közönséget Zorán. A Tavaszi Művészeti Fesztiválon fellépő énekes két év után adott újra telt házas koncertet a HSMK-ban áprilisban. A „Ti kértétek” elnevezésű esten a jól ismert, kihagyhatatlan számok mellett, a közönség által kért, rég nem játszott dalok is helyet kaptak.

Több száz zarándok kereste fel májusban Homokkomáromot. A hagyományos, 13-ai engesztelőnapi szentmise előtt a Szentszék magyarországi nagykövete tartott előadást és továbbképzést az egyházmegye papjainak, akiket arra biztatott: minél több emberhez vigyék el Krisztus feltámadásának az örömhírét.

Első könyvét tizennyolc évesen írta. Számos mini krimit, egészségügyi cikket készített, valamint egy huszonkét részes "segítő" tévéfilmsorozatot a házi betegápolásról, amiért 1999-ben Nívódíjat kapott. Fejős Évával találkozhattak a városi könyvtárban a rajongók, még októberben.

Dívák műsorával indult a Retro Kávéházi Esték új évada az ősszel. A Medgyaszay Ház népszerű programsorozatának vendége Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit volt. A három színésznő a múlt század Párizsának budoár hangulatát és a ’30-as évek Amerikájának glamour korszakát idézte meg, de repertoárjukról a retródiszkó slágerek sem hiányoztak.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2020.03.30

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY

Segíti az önkormányzat a kanizsai vállalkozásokat, a bérletidíj-csökkentésről szóló rendelet folyamatban van, az érintettek 70 százalékos mérséklést kapnak

Elkezdődött a szakképzési centrum tanműhelyében is a szájmaszkok varrása

További szigorításokat vezettek be a vásárcsarnokban

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu