+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Dombvidék / 2019. november 28.
2019. november 28. csütörtök

A Zalaerdő Zrt. is részt vesz az országos Kaán Károly Fásítási Programban. A több éves előkészítés után a megvalósítás gyakorlati szakaszába érkezett a program, aminek legfőbb célja az, hogy a jelenlegi 21-22%-ról legalább 27 %-ra növekedjen az ország erdővel borított területe.

Úgy tűnik, hogy a Mozikert – vagy Károlyi kert, vagy éppen a jelenlegi nevén ’56-os emlékkert növényállománya még mindig tartogat egy-két különlegességet. Jelenleg az ún. tiszafa ad okot arra, hogy beszélgessünk róla, hiszen éppen ezekben a hetekben lehet rajta számos piros „bogyót” látni, a bogyó szó miatt a szakemberek kissé meg is róttak minket.

11 nedű érdemelt aranyoklevelet a miklósfai újbormustrán. A Dr. Kotnyek István Miklósfai Kertbarát Kör rendezvényére 33 minta érkezett. A szervezők a bírálat után libatoros vacsorát tartottak a Mindenki Házában, a programon mintegy százan vettek részt.

Mai műsorunkban egy kis különlegesség is helyet kapott, ami ugyan nem a zalai dombvidékre jellemző, Vas megyébe kirándulunk. Egyes információk szerint 10 éve készül arra az Őrségi Nemzeti Park, hogy bölényeket telepítsen a területére. Következő összeállításunk erről szól.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
21:50
Lapozó
híradó 2020.03.30

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY

Segíti az önkormányzat a kanizsai vállalkozásokat, a bérletidíj-csökkentésről szóló rendelet folyamatban van, az érintettek 70 százalékos mérséklést kapnak

Elkezdődött a szakképzési centrum tanműhelyében is a szájmaszkok varrása

További szigorításokat vezettek be a vásárcsarnokban

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu