+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / magazinjaink / Kanizsaiak / 2019. november 4.
2019. november 4. hétfő

Megnyílt a Rábé-Kübekháza határátkelőhely. Az eseményen Szijjártó Péter külügyminiszter azt mondta: az új átkelőnek köszönhetően sok ember élete könnyebbé válik, közösségek kerülnek közelebb egymáshoz a határ két oldalán, és újabb határmenti térségek kapják meg a lehetőséget a fejlődésre.

Megnyitották a magyarkanizsai Tudományparkot, amelynek kiépítéséhez a helyi óvodások, iskolások is nagyban hozzájárultak. A gyerekek ötleteikkel segítették a tervezést, a szemléltető eszközök kivitelezését.

Október első hete Szerbiában a gyerekek hete. A magyarkanizsai óvodások ebből az alkalomból labdákat kaptak ajándékba a magyarkanizsai önkormányzattól.

Ingyenes vérvizsgálaton vehettek részt a magyarkanizsai kisnyugdíjasok. A lehetőséggel harmincan éltek.

A Misztrál együttes, valamint Csonka Ferenc és zenekara lépett színpadra a Kárpát-medencei Magyarok Zenéje sorozat magyarkanizsai állomásán. A közönség a kétórás koncerten megzenésített verseket és népdalcsokrokat hallhatott.

Az idei év sem múlhatott el nemzetközi kukoricafesztivál nélkül Magyarkanizsán. Az immár 14. programon a résztvevők kukoricából készült ételeket kóstolhattak, a gyerekek pedig egyebek mellett várat építhettek kukoricából és kipróbálhatták a kukoricamorzsolást is.

14 ország, több mint 300 ifjú tehetsége vett részt a Csaba Ferenc Nemzetközi Birkózó Emlékversenyen. A megmérettetést 10. alkalommal rendezték meg.

További adásaink
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
20:50
Sztárportré: Gór Nagy Mária
21:20
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
22:25
Lapozó
híradó 2019.12.05

ÖNZETEN SEGÍTSÉG – annyi adomány érkezett a csapi iskolába, hogy még a település hátrányos helyzetű lakóinak is jut belőle 

NEMADOMFEL – különleges koncertet hallhatott a kanizsai közönség, az együttes szólistái kivétel nélkül sérült előadók A VALÓS

PROBLÉMÁKRÓL SZÓLT – a kamara rendezvényén az építőipar legvitatottabb helyzeteiről volt szó

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu