Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Szertár

 

Szertár - 2017. december 1.

Huszonöt éve nem látott bravúrt hajtottak végre a kanizsai futballisták, hiszen bejutottak a Magyar Kupa legjobb tizenhat csapata közé. Szerda délben az UFC ellenfele az Érdi VSE volt, s Gombos Zsolt tanítványai óriási küzdelem árán harcolták ki a továbbjutást.

Egyre több fiatal sportol már a Nagykanizsai Judo Klub- Röntgen Kanizsa színeiben. A népszerűség egyik oka, hogy az egyesület több iskolában is jelen van, így sok gyereket tudnak a klubba csábítani. A jövőben pedig még több fiatal csatlakozhat a Röntgenesek, hiszen 2018-tól a nemzeti alaptantervbe is bekerül a dzsúdó.

Taroltak a szandiások az Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokságon. A kanizsai klub minden korosztályban megmérettette magát, sőt, az egyik serdülő csapat most vett részt élete első versenyén. A legnagyobb sikert az ifjúsági korcsoportban versenyzők érték el, hiszen itt a Szan-Dia Fitness SE három csapata is a dobogóra állhatott. A szentesi megmérettetés külön téttel bírt két szandiás versenyzőnek, akiknek reális esélye van arra, hogy kvalifikálják magukat a jövő évi kötélugró világbajnokságra.

Rögtön egy győzelemmel megvívott rangadóval rajtolt a sakk NB I-es bajnokság címvédője, az Aquaprofit-NTSK. Stúdiónk vendége a tízszeres bajnok csapat vezetője, Papp Nándor volt. 

további adások
«
1
2
»
műsor
21:30
Kanizsa Cafe (keddi és szerdai adás ismétlése)
22:20
Info blokk, benne Híradó, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül
22:55
Lapozó
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink