Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Dombvidék

 

Dombvidék - 2017. november 16.

Vidáman indítjuk mai műsorunkat, hiszen a dombvidéken az elmúlt hétvégén számos helyszínen ünnepelték szent Márton, azaz az újbor napját.
Újbor kóstolás libával a gazdák hóna alatt, friss, idei pálinka, gasztronómia és közösség. Ez a pár szó összefoglalja mindazt, ami életben tartja a cserfő hegyi szőlősgazdák immár 4 éves kezdeményezését, a Márton napi pincejárást.

És haladjunk jó pár kilóméterrel odbb. Tótszentmárton - „Szent Márton” Borbarát Egyesület. Mint ahogy a település és a szervezet neve is fémjelzi, nem volt hiány programokból november 11-én, a Márton napján. A szakmai részeket követően Kálmán hegyen, illetve Nagymezőn gyűltek össze a borbarátok.

A Márton napi vígasságok után essen pár szó a tennivalókról is, pláne ha az embernek vannak virágai. Most vannak azok a bizonyos utolsó napok, amikor meg kell fognunk a virágainkat, és fel kell készítenünk őket a téli időszakra. Legyen szó leanderről, muskátliról, vagy éppen az egyre inkább teret hódító cserepes, kis bokros szegfűről.

Ma magazinunk végére pedig egy komoly téma: Nagykanizsa szülötte, Kaán Károly erdőmérnök szellemiségében zajlott szakmai konferencia a héten városunkban. Kihívásokkal teli időszakot él át az erdész szakma, az oktatás, a gazdaság és a közjólét területén is - a Zalaerdő Zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület jubileumi programján több terület szakemberei szólaltak fel.

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink