Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Dombvidék

 

Dombvidék - 2017. július 27.

Az egykoron gyümölcséért és faanyagáért közkedvelt vadalma lett a 2017-es év fája. A magyar erdők ritka különlegességére leginkább a mindössze egy hétig tartó virágzásakor lehet felfigyelni. Hogy jobban megismerjük a fafajt, az év erdésze volt segítségünkre, még februárban.

A téli erdő szépségei után az ősz témakörében hirdetett fotópályázatot a Zalaerdő Zrt. még tavaly. A zsűri – hasonlóan a tavalyi esztendőhöz természetfotósokból, és a cég kollégáiból állt össze. Maros sándor zsűrielnök mellett az ítészek székében foglalt helyet Varga Attila vezérigazgató-helyettes, Pintér Csaba erdészetigazgató, Léránt János, nyugalmazott kerületvezető erdész és Steyer Edina PR ügyintéző.

Terjeszkednek, teret hódítanak. Károkat okoznak. A vadásztársaságok hazánk déli megyéiben az utóbbi években egyre inkább küzdenek az aranysakál térhódítása miatt. Az Erdészeti Dolgozók Vadásztársasága az év első hónapjaiban – egyelőre próba szinten csapdázásba kezdett.

Dr. Andrásfalvy Bertalan május végén járt városunkban. A néprajztudomány doktora „A magyar nép természetközeli élete: erdő- és vízgazdálkodás” címmel osztotta meg nézeteit a kanizsai hallgatósággal, és stábunkkal is.

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink