Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Élet-módi

 

Élet-módi - 2016. november 18.

Kevesen vannak, akik nem jönnek zavarba, vagy nem éreznek szánalmat ha fogyatékkal élő emberrel találkoznak. Sajnálatra méltó szomorú sorsnak látjuk egészségesként a fogyatékosságot. Sokan azt sem értik, hogy miért választja hivatásának valaki a fogyatékkal élők gondozását, ellátását. Az Űrhajós utcai integrált intézményben ezekre a kérdésekre is választ kaptunk.

A hagyományos kínai orvoslás szerint az egész testünket behálózó meridiánok aktiválásával megelőzhetjük a betegségek kialakulását. Az erre épülő meridián tornának elnevezett gyakorlatsort Eőry Ajándok professzor honosította meg Magyarországon. Nagykanizsán csaknem két éve működik meridián torna klub. Meghívásukra érkezett Eőry Emese természetgyógyász, aki a szervezet őszi-téli felkészítéséről tartott előadást.

A stressz és az abból adódó szorongás szinte a huszonegyedik századi ember életérzésévé vált. Egzisztenciális félelmeink, munkahelyi, iskolai szorongásaink, a családtagjaink féltéséből eredő félelmeink mind erős nyomás alatt tartják idegrendszerünket. Érdemes odafigyelni a vészjelzésekre, hiszen a betegségek kialakulásának hátterében sokszor mentális panaszaink állnak.

Alternatív gyógymódokat is igénybe vehet, aki Zalakarosra látogat. Az 1978 óta hivatalos gyógyhellyé minősített fürdőben folyamatosan bővül a gyógyászati és wellness szolgáltatások száma. A belföldön és külföldön is ismert Zalakarosi Fürdőt számos vendég látogatja egész évben. Kautzky Armand színművész és családja rendszeresen visszatérő vendégek Zalakaroson.

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink