Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Élet-módi

 

Élet-módi - 2016. október 7.

A homoktövis szervezetünkre gyakorolt hatása olyan sokféle, hogy felsorolni is nehéz. C-vitamin tartalma tízszer nagyobb, mint a citromé. Feldolgozási módja is nagyon sokoldalú készülhet belőle lekvár, szörp, bor, ivólé, likőr sőt a kozmetikai ipar is szívesen alkalmazza a magjából készült olajat. Németh Zsolt és felesége Ildikó négy éve termeszti a növényt, ma már 75 homoktövis bokor fejlődik miháldi birtokukon.

A kutyáknak is szükségük van közösségre a szocializációhoz. A gazdáknak pedig arra, hogy mintát és hasznos tanácsokat kapjanak a neveléshez. Ehhez nyújt segítséget a Nyílt Baráti Kutyás Találkozó elnevezésű rendezvény, ahol bemutatókkal, versenyekkel és hasznos tanácsokkal várják minden évben az érdeklődőket.

Az emberi test legnagyobb belső elválasztású mirigye a gége előtt kétoldalt elhelyezkedő pajzsmirigy. Maximális fejlettségét serdülőkorban éri el, a nőké valamivel nagyobb mint a férfiaké. Működésének zavarai súlyos egészségügyi problémákat is okozhatnak, ezért nagyon fontos azok időben történő felismerése és kezelése.

Varázskonyha néven hat éve működik egy formabontó kezdeményezés a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszának kollégiumában. Hétfő esténként a vállalkozó szellemű egyetemistákat főzni tanítja Fenyvesi Károlyné, vagyis ahogy mindenki szólítja Éva néni. A program további sikeres működéséhez a feltételeket a felelősséggel a jövőért pályázaton nyert forrás biztosítja a jövőben.

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
21:05
Sztárportré – Lajtai Kati
21:30
22:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:30
Lapozó
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink