Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Élet-módi

 

Élet-módi - 2016. szeptember 23.

Talán nincs is olyan sportszerető nagykanizsai, aki ne hallott volna Molnár Flóráról. A Dél-zalai Vízmű SE 18 éves sportolója, ahogy az a híradásokban többször elhangzott 50 méteres gyorsúszásban indult a riói olimpián. A nem mindennapi teljesítmény mögött rengeteg munka, elszántság, kitartás és egy felkészült szakember áll.

Jó tanulók, jó sportolók. A Varga családban két lány él. Varga Laura hetedik, Varga Nóra nyolcadik osztályos. Mindketten a Rozgonyi iskolába járnak, mindketten verseny kerékpároznak és mindketten megkapták már a Magyarország jó tanulója, jó sportolója elismerést. Hogy mi a titkuk és hogy van-e egyáltalán titok erről beszélgettünk velük és edzőjükkel, Jeszenői Csabával, aki egyben az intézmény igazgatója is.

Az endometriózis egy rejtélyes betegség, amely leginkább a fiatal nőket érinti. Egy nőgyógyászati kórkép, amelyben a normál esetben csak a méh belső felszínén lévő nyálkahártya a méh üregén kívül is megjelenik. A betegség súlyos alhasi fájdalommal jár, főként a menstruációs ciklusban. Magyarországon eddig csak két helyen Pécsett és Budapesten alkalmazták azt a bonyolult műtéti eljárást, ami megoldást jelent a problémára. Szeptember 13-tól már a Kanizsai Dorottya kórházban is.

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink