Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Élet-módi

 

Élet-módi - 2016. augusztus 12.

A női testkép ideál rengeteget változott a történelem során. A középkorban a gazdagság egyértelmű jele volt a kövérség, míg a huszonegyedik századra ez a jelenség megfordult. Az itáliai reneszánsz és a barokk ideálja a gömbölyű női idomokban rejlett, míg a múlt évszázad 80-as éveiben a fiús, szinte anorexiás alkat jelentette a szépségideált. Miért akarunk görcsösen megfelelni az aktuális trendnek, miért vetünk be minden eszközt a sikeres fogyókúra érdekében, ezekre a kérdésekre kerestük a választ Dr. Bedő Ildikó pszichiáterrel.

Nagykanizsán már 1990 óta játsszanak baseballt és annak egyik változatát a softballt. A női softball szakág 1999-ben veretlenül nyerte meg a Nemzeti Bajnokságot és a Magyar Kupát. Poprádi Eszter, a csapat edzője 5 játékostársával együtt a Magyar Softball Válogatottba is bekerült.

A Hevesi iskola fiú tornászai kiemelkedő eredményt értek el az országos diákolimpián. Csoportban és egyéniben is felállhattak a dobogó második fokára. A kevés óraszámban edzeni tudó tornászok sikeréről, és a torna iránti elkötelezettségükről beszélnek az edzők és az egyéniben második helyezést elért versenyző.

Magyarországon az utóbbi években megnőtt a kereslet a kézműves termékek iránt. Nagykanizsán Wilheim Dávid igazi kézműves fagylaltot készít. Azt mondja olaszországi tanulmányútja alatt megtanulta, tökéletes fagylalt nem létezik, viszont nagyon sok múlik a kreativitáson, a minőségi alapanyagokon és a technológián.

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink