Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Gézengúzok

 

Gézengúzok - 2017. december 28.

Az idei év utolsó Gézengúzok magazinjában, az elmúlt adásokból szemezgetünk. Felidézzük az óvodai tehetséggondozás fontosságát, a lovaglás szépségét, valamint a gyermekek és a pénz kapcsolatát. Tartsanak ismét Velünk!

A Nagykanizsa Központi Óvoda még novemberben tartott egy szakmai napot, amelynek témája az óvodai tehetséggondozás volt. A programon bemutatkoztak a kanizsai nevelési intézmények szeptembertől működő tehetségműhelyei, valamint szó volt a kiválasztásról, a fejlesztésről és a feladat fontosságáról.

Mi tagadás lovas nemzet vagyunk, ennek megfelelően nagy hagyománya van a lovaglásnak. Stábunk a Panka Lovardában járt, ahol arról is beszélgettünk miért jó, ha a gyermek lovagol.

A gyermekek egy része, főként talán a nagyobbak pénzt is találtak a Karácsonyfa alatt. Ennek kapcsán is jó felidézni a következő anyagunkat, amelyben azt jártuk körül, hogy kell- e zsebpénz a gyermeknek? Kell neki egyáltalán a pénzzel foglalkozni? Manapság ugyanis már nemcsak a felnőttek, hanem egyre inkább a gyermekek életében is szerepet játszik a pénz.

 

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink