Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Gézengúzok

 

Gézengúzok - 2017. november 29.

Szakmai napot tartott a Nagykanizsa Központi Óvoda, amelynek témája az óvodai tehetséggondozás volt. A programon bemutatkoztak a kanizsai nevelési intézmények szeptembertől működő tehetségműhelyei, valamint szó volt a kiválasztásról, a fejlesztésről és a feladat fontosságáról.

A nyugodt ünnepléshez nemcsak a lelkünket, de testünket is fel kell készíteni. A megbetegedés első jelei, vírusok, tennivalók, és a közösségbe való visszatérés. Minderről Dr. Terbe Enikő gyermekorvossal beszélgettünk, hiszen egyre inkább megjelennek a vírusos megbetegedések, amelyek sokszor az egész családon, óvodai, iskolai közösségen is végig söpörnek.

Karácsony a szeretet ünnepe – persze az ünnepre való ráhangolódás során akadhatnak problémák, amelyek megnehezíthetik a nyugodtnak szánt ünnepet. Sokan talán már elcsépeltnek vélik a gyakran ismételt gondolatokat, miszerint törekedni kell rá, hogy a Karácsony ne váljon egy anyagi ünneppé, hanem legyen a szeretet, az egymásra való odafigyelés, a kölcsönös megbecsülés, és a szép emlékek időszaka legfőképpen a gyermeknek.

A Nagykanizsai Fúvós zenekar idén is várja hagyományos Mikuláskoncertjére a kicsiket és nagyokat. December 3-án több előadás során találkozhatunk a fehér szakállúval a HSMK színháztermében.

Idén is folytatódik az Egy doboznyi szeretet akció, amelynek keretében december 18-ig a város több Csodapontján cipősdobozba csomagolt meglepetésekkel járulhatnak hozzá számos gyermek ünnepi öröméhez.

December 8-tól a Kanizsai Kulturális Központ családi hétvégére invitálja a közönséget. A programok között pszichológus előadása, adventi kézműves délután, koncert, bábszínház is szerepel.

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink