Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Gézengúzok

 

Gézengúzok - 2017. szeptember 20.

Ősztől már a háromévesek beszédfejlődését mérik a Zala Megyei Pedagógiai Szakszolgálat logopédusai. Az esetleges fejlődési zavar megállapításához a szülők és az óvónők tapasztalatait, valamint saját vizsgálati eredményeit veszi figyelembe a szakember. HA szükséges terápiát is javasolnak, amely igénybevétele ingyenes.

Az év minden időszakában szükség lehet különböző gyógyszertári készítményekre. Ezért is fontos, hogy főként a kisgyermekes családoknál legyen otthon házipatika. Miből is kell ennek az otthoni gyógyszertárnak állnia? Ehhez ad egy kis segítséget következő összeállításunk.

A város több iskolájában szeptembertől bevezették az e-ellenőrzőt, illetve az e-naplót. A KRÉTA rendszerről kérdeztük a Rozgonyi Úti Általános Iskola igazgatóját.

Az elkövetkező napokban több érdekes program is lesz a városban, ezek közül ajánlok most néhányat. A Hevesi Sándor Művelődési Központban pénteken 17 órától nyílt napra várják az érdeklődőket a kanizsai érem és bélyeggyűjtők. Szintén pénteken a HSMK-ban 18 órától a gyermekrajzok rejtelmeibe vezeti a megjelenteket Szabó Szilvia grafológus. Vajon miről árulkodnak a gyermekrajzok? - az érdekes interaktív előadáson kérdéseiket is feltehetik. A programok sora szombaton folytatódik a művelődési házban, hiszen a legkisebbeket Kerekítő foglalkozásra várják szüleikkel, de Laczó Zsófia 3D-s origami munkáinak kiállításmegnyitója után saját kezüleg készített díszeket is hazavihetnek az érdeklődők. A foltvarró, himző és szövő csoportok őszi termésekből készíthető kézműves ügyeskedésre várják a kicsiket és nagyokat. A vasárnap sem múlik el gyermekprogram nélkül, hiszen a Medgyaszay Házban 17 órára várják a bábelőadások kedvelőit. Ezúttal a budapesti Aranyszamár bábszínház Pom-pom meséit hozza el a gyermekeknek. Az elkövetkező hétvége, tehát tartogat érdekes programokat, ha tehetik legyenek részesei.

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink