Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - Gézengúzok

 

Gézengúzok - 2017. július 12.

Aranyvadász, Réz hajó és Vérszomj , egy fantáziatáborba látogattunk el nemrég, ahol a kalózok világába csöppentünk. Az egy hetes tábor végén a gyermekek szüleiknek is bemutatták mivel is foglalkoztak a táborban.

A különböző táborkínálatok között immár több mint egy évtizede szerepel az Élettér Állat- és Természetvédő Egyesület állatvédő tábora. Az idén egy turnusban megszervezett egy hetes összejövetel szombatig tart.

A gyermekek nyári elhelyezése sok szülőnek okoz gondot. A kisebbek táboroztatása nem kivitelezhető, de erre nincs is szükség, hiszen az óvodában folyamatosan várják a gyermekeket. Az ügyeletes intézmények ekkor sem gyermekmegőrzőként funkcionálnak. Hogy mennyire így van, arról mi is meggyőződtünk, amikor ellátogattunk az Attila Tagóvodába.

A gyermekeket, kicsiket és nagyokat egyaránt otthon is le kell foglalni. Előző adásunkban szóltunk arról, miszerint nem jó ha a gyermek a számítógép, a televízió vagy az okostelefon előtt tölti ideje nagy részét. A következőkben pár játékötletek hallhatnak a gyermekek elfoglalására, ebben Dani Noémi a Nonó Tanoda vezetője volt segítségünkre.

további adások
«
1
2
3
4
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink