Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - K'arc

 

K'arc - 2018. február 27.

Szűcs Imre atyáról, a Felsőtemplom plébánosáról ma már elmondhatjuk, visszatérő vendége a Medgyaszay Ház népszerű előadássorozatának, a Kalandozó Kanizsaiaknak. A Kanizsa TV különböző műsoraiban már több világjárót bemutattunk, volt, aki az Amerikai Egyesült Államok nemzeti parkjait járta be, más északi fényre vadászott Norvégiában, és olyan is akadt, aki a földi Paradicsomra talált Balin. Imre atya – a szentföldi zarándoklatról tartott élménybeszámolója után egy évvel – Albániába kalauzolta, persze csak virtuálisan, az érdeklődőket.

Odakinn még tombol a tél, de a Medgyaszay Házba már megérkezett a tavasz – a művelődési házban Koch Tiborné Ott Erika képeiből nyílt kiállítás a minap. A Tavaszváró papírcsodák című tárlat alkotásai első pillantásra a halasi csipkére emlékeztetnek, de valójában pergamano technikával, pauzpapírra készített grafikákról van szó. Erika második önálló kiállításán sok más mellett angyalok, tündérek, virágok köszönnek vissza a képekről. A kiállítás március 22-ig látható.

Az időjárás most ugyan nem ezt tükrözi, de akkor is küszöbön a tavasz – ezt pedig mi mással ünnepelné a Kanizsai Kulturális Központ, mint a ’90-es években útjára indított összművészeti programkavalkádjával? A Tavaszi Művészeti Fesztivált idén március 19. és 28. között rendezik meg, ez alatt a kicsivel több mint egy hét alatt nyolc program várja az érdeklődőket a városban.

Véget ért az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatója, A Dal. A műsorban a nagykanizsai származású jazz-énekesnő Horváth Cintia is versenyzett, aki zenésztársával, Balogh Tomival a második elődöntőig jutott. Cintiát telefonon értük utol, és az elmúlt hetek tapasztalatai mellett a győztes produkcióról is kérdeztük őt.

 

további adások
«
1
2
3
4
5
...
12
13
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink