Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - K'arc

 

K'arc - 2018. február 13.

Holnap kezdődik a nagyböjt – húshagyó kedden azonban még farsangolhatunk kicsit – ezt tesszük most mi is a Thúry György Múzeummal. Az intézmény első alkalommal csatlakozott az Országos Farsangi Fánkfesztiválhoz, amelyet a hétvégén rendeztek meg Nagykanizsán, immár tizedszer. A múzeumban – a fesztivál hangulatához híven – farsangi kiállítás nyílt. Ha kíváncsiak arra, miért is tartották egykor az ördög ünnepének a farsangot – maradjanak velünk a következő percekben.

Nagykanizsán lépett fel Pély Barna. Az énekes-zeneszerző jelenleg önálló műsorával járja Magyarországot és Európát, színpadi eszköztára pedig egy zongorából, egy gitárból, egy stomp boxból és egy looperből áll – a zenekara, mint mondja, minden este az a közönség, amelyiknek éppen énekel. Pély Barna új szólólemeze, az Improvised Destiny dalait és néhány feldolgozást hozott el a Medgyaszay Házba a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával.

A Magyar Írószövetség tavaly novemberben vetette fel, hogy február 18-a, Jókai Mór születésnapja legyen a magyar próza napja. A kezdeményezést a Magyar Művészeti Akadémia is támogatta. Ebből az alkalomból Keszthelyen, a Nyitott Szemmel előadássorozatban Jókairól beszélt Takaró Mihály irodalomtörténész.

további adások
«
1
2
3
4
5
...
12
13
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink