Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Az ön neve:
Az ön emailcíme:
Felhasználói név:
Jelszó:
 
Telefon: +36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
magazinműsoraink - K'arc

 

K'arc - 2017. szeptember 5.

Első alkalommal rendezték meg a Kálvin téri forgatagot júniusban. A református gyülekezet olyan programokat kínált, amelyek a közösséget és a hitéletet erősítették, de az igényes kikapcsolódásra is lehetőséget teremtettek – ez utóbbiról gondoskodott az Anima Soni zenekar is.

Az előző évadban is sok kiállítás nyílt a HSMK-ban. A kiskanizsai Kolonicsné Kovács Erzsébet olajfestményei a közeledő tavasz ígéretét hozták el február végén az Ősze András Galériába.

„Mi, akik hiszünk az öröklétben, Györgyi néni által majdnem azt hittük, hogy örökéletűek vagyunk…” – ezekkel a szavakkal búcsúzott Kugler Sándorné Györgyi nénitől, a Batthyány Lajos Gimnázium elődintézményeinek legendás fizikatanárától Balogh László, az iskola jelenlegi igazgatója. Györgyi néni egy évvel ezelőtt, 108 éves korában hunyt el. Emlékét nemcsak családja őrzi, hanem Nagykanizsa is, amelynek ifjúságát harminc éven át oktatta, nevelte.

Mester és tanítványa adott harmonikakoncertet a református templomban májusban. Szász Szabolcs és Novák Attila közös előadása saját elmondásuk szerint ötévnyi közös munka gyümölcse, amely során a szakmai kapcsolat igazi barátsággá alakult át. A kanizsai előadás repertoárja Bachtól Piazzoláig terjedt, de a műsorba saját harmonikafeldolgozások is belefértek.

további adások
«
1
2
3
4
5
...
12
13
»
műsor
INFORMÁCIÓ
Telefon: +36-93-787050;
Telefax: +36-93-787050
Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Telefonszám: (+36 1 457 7100)
Web: www.nmhh.hu
kanizsatv
partnereink