+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / West of Balaton
2020. június 24. szerda 16:10
West of Balaton
Együtt a nyugati part legjobbjai néven forgalomélénkítő kedvezményrendszert dolgozott ki négy jelentős turisztikai szereplő.
Kápolnapuszta

Együtt a nyugati part legjobbjai néven forgalomélénkítő kedvezményrendszert dolgozott ki négy jelentős turisztikai szereplő. A csobbanást, természetet, kultúrát és kalandot kínáló turisztikai attrakciókat üzemeltetők együttműködését ma aláírással tették hivatalossá.

A Kápolnapusztai Bivalyrezervátumban ma délelőtt számos látogató megcsodálhatta annak a gulyának egy részét, amely még 1994-ben került megmentésre. Az ökoturisztikai látványossággal a Balaton-felvidéki Nemzeti Park is részese a West of Balaton márkának.

-A nemzeti park nem csak alaptevékenységeket, hanem kiegészítő tevékenységeket is végez. Ezekkel finanszírozzuk az alaptevékenységet, ami a természetvédelem. Ökoturisztikai tevékenységet végzünk, látogatóközpontokat, 14 bemutató-helyet tartunk fenn, ezek lefedik a működési területünket, amely körülöleli a Balatont- nyilatkozta Puskás Zoltán, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság mellett, a Zobori Élménypark, a Helikon Kastélymúzeum és a Zalakarosi Fürdő egész éves kedvezményrendszerrel, együttes megjelenéssel készült a régió népszerűsítésére.

-Akkor beszélünk turisztikai desztinációról, ha a szolgáltatók egy élményláncba fel vannak fűzve és a vendég amikor megérkezik akár Zalakarosra, Zalaszabarra vagy éppen Keszthelyre, akkor látja azt, hogy hova tud még elmenni mit tud meglátogatni. Végre látunk egy élő példát arra, hogy négy turisztikai szolgáltató egymást ajánlja- mondta el Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusstratégiai vezérigazgató-helyettese.

A magyaroknak idén a Balaton lesz az első számú turisztika célpontja, amely az elmúlt hetek és az előfoglalások számából is látható. A West of Balaton együttműködéssel a résztvevők a Nyugat-Balaton irányába szeretnék csalogatni a turistákat, ahol kulturális, természeti és épített látnivalókat kínálnak jó és rossz időben egyaránt.    

 

Galéria
további friss hírek
08
júl.
18:20
1
Zalakaros
Zenélő Magyarország
08
júl.
18:19
4
Nagykanizsa
A városrész lakói már hosszú évek óta várják, hogy megszabaduljanak az M7-es autópálya zsivajától.
A városrész lakói már hosszú évek óta várják, hogy megszabaduljanak az M7-es autópálya zsivajától. Többször próbálkoztak már célt érni, csak ígéretet kaptak, falat nem...tovább olvasom
08
júl.
18:12
4
Nagykanizsa
A vendéglátás rejtelmeivel ismerkedhettek meg a gyerekek a szerdai napon a Kisinas táborban.
A vendéglátás rejtelmeivel ismerkedhettek meg a gyerekek a mai napon a Kisinas táborban. A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében ezen a héten a második turnussal folytatódik a szakmák bemutatása. Elsősorban az..tovább olvasom
08
júl.
18:08
4
Nagykanizsa
Levendulazsákot készíthettek azok a gyerekek, akik délelőtt elmentek a szünidő már harmadik kézműves játszóházába a HSMK-ba.
08
júl.
18:03
4
Nagykanizsa
A 2012 június 30-án átadott kút medencéje az idei nyári időszakban üresen áll.
A 2012 június 30-án átadott kút medencéje az idei nyári időszakban üresen áll. Próbáltuk, de nem sikerült megtudni, hogy miért nem működik.  A helyi lakosok szerint már a víznek a látványa is..tovább olvasom
08
júl.
17:59
4
Nagykanizsa
A beiratkozó diákok alacsony száma, az óvodapedagógus hiány, valamint a tankötelezettség teljesítésének változtatása miatt döntöttek az ovi megszűnése mellett.
08
júl.
17:53
4
Zalamerenye
Két idő asszonyt is megtaláltak a csalók, akik közül egyikük szinte kényszeresen vásárolta meg a kínált portékát.
Két idő asszonyt is megtaláltak a csalók, akik közül egyikük szinte kényszeresen vásárolta meg a kínált portékát. A nyélbe ütött vásárlást követően azonnal távoztak is a..tovább olvasom
07
júl.
18:27
1
Nagykanizsa
Szelektív hulladékgyűjtés fontossága
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
14:30
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
18:35
Székely konyha
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
19:35
20:05
Mézes pajtás
20:35
Híradó
20:50
Verset mondók
21:20
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
22:25
Lapozó
híradó 2020.07.08

Száraz a szökőkút az Erzsébet téren – Próbáltuk, de nem tudtuk meg az okokat

Csalók jártak Zalamerenyén – értéktelen holmit adtak el csillagászati áron

Micimackó végleg bezár – 140 év után megszűnik a Micimackó óvoda

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu