+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Megnyitott a Zalakarosi Fürdő
2020. május 29. péntek 17:52
Megnyitott a Zalakarosi Fürdő
A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban.
Zalakaros

A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban. Zalakaroson nem tartanak attól, hogy a járvány hatásai miatt visszaesik a látogatók száma, hiszen a legújabb felmérések szerint a belföldi vendégek körében az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont továbbra is a dél-zalai város, ahol idén is színes programok várják majd az érdeklődőket.

–Elkezdjük, nyitunk és zöldre fog a lámpa váltani Zalakaroson és igyekszünk a vendégek kedvében járni. Az ország egyik legbiztonságosabb, legtisztább, legvirágosabb városa vagyunk és itt lesz majd a Kannavirág királynő is, ami azt jelenti, hogy emblematikus dolgok nélkül nem fogunk maradni- árulta el Novák Ferenc Zalakaros polgármestere.

A strand eredetileg május 1-én nyitott volna, de az éppen aktuális korlátozások miatt eddig nem volt rá lehetőség. A dolgozók ezalatt az idő alatt sem tétlenkedtek. –Betartjuk azokat a szabályokat, amikkel a vendégek épségét, egészségét tudjuk óvni. Különféle fertőtlenítő pontokat helyezünk el. Természetesen a dolgozóink szájmaszkban fogadják a vendégeket, plexiüvegeket raktunk a pénztárak elé. Itt a strandon viszont próbáltuk szépíteni a strandot. Több ezer virágot ültettünk el remélve azt, hogy sok vendégünk lesz és tudnak benne majd gyönyörködni- nyilatkozta Baracskai Gyuláné, a Zalakarosi Fürdő gazdasági igazgatója.

 A rossz idő ellenére az első vendégek már ma megváltották jegyeiket a fürdőbe, hogy a nyitás napján próbálják ki a medencéket és a csúszdákat. –Egerből jöttük, az is egy nagyon szép város. Mondták, hogy Zalakaros is gyönyörű. Családon belül is voltak már itt nyaralni, s mi is kíváncsiak voltunk, hogy milyen a hely- mondta el Németh-Vámosi Edina.

Az esőre hajló időjárás jól jött azoknak, akik nem akartak sorba állni a csúszdáknál és a lángososnál. –Miénk az egész strand igazából. A családommal jöttünk és a csúszdát azt mindenképp szeretném kipróbálni- fűzte hozzá Fükő Dominik.

A gyógyvizes medencéket és az élményelemeket még nem vehetik igénybe a látogatók. Ezek folyamatosan, a jogszabályokhoz igazodva fognak elindulni.

Galéria
további friss hírek
08
júl.
18:20
1
Zalakaros
Zenélő Magyarország
08
júl.
18:19
4
Nagykanizsa
A városrész lakói már hosszú évek óta várják, hogy megszabaduljanak az M7-es autópálya zsivajától.
A városrész lakói már hosszú évek óta várják, hogy megszabaduljanak az M7-es autópálya zsivajától. Többször próbálkoztak már célt érni, csak ígéretet kaptak, falat nem...tovább olvasom
08
júl.
18:12
4
Nagykanizsa
A vendéglátás rejtelmeivel ismerkedhettek meg a gyerekek a szerdai napon a Kisinas táborban.
A vendéglátás rejtelmeivel ismerkedhettek meg a gyerekek a mai napon a Kisinas táborban. A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében ezen a héten a második turnussal folytatódik a szakmák bemutatása. Elsősorban az..tovább olvasom
08
júl.
18:08
4
Nagykanizsa
Levendulazsákot készíthettek azok a gyerekek, akik délelőtt elmentek a szünidő már harmadik kézműves játszóházába a HSMK-ba.
08
júl.
18:03
4
Nagykanizsa
A 2012 június 30-án átadott kút medencéje az idei nyári időszakban üresen áll.
A 2012 június 30-án átadott kút medencéje az idei nyári időszakban üresen áll. Próbáltuk, de nem sikerült megtudni, hogy miért nem működik.  A helyi lakosok szerint már a víznek a látványa is..tovább olvasom
08
júl.
17:59
4
Nagykanizsa
A beiratkozó diákok alacsony száma, az óvodapedagógus hiány, valamint a tankötelezettség teljesítésének változtatása miatt döntöttek az ovi megszűnése mellett.
08
júl.
17:53
4
Zalamerenye
Két idő asszonyt is megtaláltak a csalók, akik közül egyikük szinte kényszeresen vásárolta meg a kínált portékát.
Két idő asszonyt is megtaláltak a csalók, akik közül egyikük szinte kényszeresen vásárolta meg a kínált portékát. A nyélbe ütött vásárlást követően azonnal távoztak is a..tovább olvasom
07
júl.
18:27
1
Nagykanizsa
Szelektív hulladékgyűjtés fontossága
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
13:00
Kalando-zoo
13:30
Épí-tech
14:00
14:30
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
18:35
Székely konyha
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
19:35
20:05
Mézes pajtás
20:35
Híradó
20:50
Verset mondók
21:20
21:50
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, honvedelem.hu, Üzenet
22:25
Lapozó
híradó 2020.07.08

Száraz a szökőkút az Erzsébet téren – Próbáltuk, de nem tudtuk meg az okokat

Csalók jártak Zalamerenyén – értéktelen holmit adtak el csillagászati áron

Micimackó végleg bezár – 140 év után megszűnik a Micimackó óvoda

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu