+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Újraindult az élet a Kanizsa Boksz Klubnál
2020. május 22. péntek 17:57
Újraindult az élet a Kanizsa Boksz Klubnál
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, de a kesztyűzés továbbra sem engedélyezett.
Nagykanizsa

Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, a megszokott felkészülési forma azonban még nem állt vissza, hiszen a vírus elleni védekezés jelenlegi szabályai miatt a küzdelem továbbra sem engedélyezett.

Futás és zsákolás szerepelhet a bokszolók edzésprogramjában, kesztyűzés azonban még nem. Az elmúlt két hónapban a Kanizsa Boksz Klub versenyzői is otthon készültek, ehhez igyekezett minden támogatást megadni az egyesület.  – Az otthonlét alatt úgy oldottuk meg a felkészülést a versenyzőkkel, hogy írtunk nekik edzéstervet, s ők otthon megcsinálták az adott mozgást, tervezetet. Akinek volt hozzá megfelelő lehetősége, annak adtunk zsákot, kesztyűket és több más felszerelést is. Szerencsére ezt szinte minden versenyzőnknek tudtuk biztosítani. Szerintem mindenki megpróbálta megcsinálni azt, amit tudott, amit lehetett. Az online tanulás mellett ez elég nehéz volt – mondta Tóth László, a Kanizsa Boksz Klub vezetőedzője.

Különösen jó év lehetett volna 2020 a kanizsai bunyósok számára, hiszen nagy valószínűség szerint Kovács Petra, Szüsz Cintia és Torma Balázs is Európa-bajnokságon képviselhette volna Magyarországot. A fiatalok azonban továbbra is lelkesen készülnek és abban bíznak, hogy még idén pótolják az elmaradt megmérettetéseket.  – Sok verseny kiesett: a diákolimpia, amit nagyon vártam, s remélem idén meg fogják tartani. A Bornemissza Emlékverseny is kimaradt, s ezek mellett még sok kisebb verseny is – említette  Szüsz Cintia, a Kanizsa Boksz Klub versenyzője.

A versenyzők mellett a hobbisták felkészülése is elkezdődött már a boksz klubban, de a vírushelyzet jelenlegi szakaszában a ringbéli küzdelem az ő tréningjükön sem engedélyezett.

Galéria
további friss hírek
25
máj.
15:08
4
Szepetnek
Az alkotást és a hozzá tartozó keresztet a szepetneki hegybirtokosok összefogásával állították.
Felavatták Szent Orbán pápa szobrát Vöröshegyen. Az alkotást és a hozzá tartozó keresztet a szepetneki hegybirtokosok összefogásával állították. A helyi gazdák a jövőben több..tovább olvasom
22
máj.
18:02
4
Nagykanizsa
A személyes ügyintézés során a vírushelyzet miatt bizonyos szabályokat be kell tartani.
Újra van lehetőség személyes ügyintézésre a Tripammer utcai köztemető gondnokságán. A Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. a napokban tette közzé közösségi oldalán, hogy – a megfelelő..tovább olvasom
22
máj.
17:52
3
Nagykanizsa
A megkérdezett szakértő szerint az enyhítéseknek köszönhetően némileg ugyan javult a helyzet, de szinte kizárólag a maximum kétéves gépjárműveket keresik jelenleg az érdeklődők.
22
máj.
17:41
5
Nagykanizsa
A megújuló területen zajló munkák jelenlegi állapotáról ma reggel tájékoztatta a kivitelező Balogh László polgármestert és Cseresnyés Péter államtitkárt, országgyűlési képviselőt.
22
máj.
17:35
4
Nagykanizsa
A járványügyi görbe csökkenése bizakodásra ad okot, amely szerint a járvány első szakaszának végén vagyunk – egyebek mellett ez is elhangzott az Operatív Törzs mai tájékoztatóján.
22
máj.
17:26
4
Nagykanizsa
A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésével kilenc városból származó szennyvízmintákat vizsgálnak a kutatók – a munka egyik helyszíne pedig Nagykanizsa lett.
21
máj.
16:08
4
Nagykanizsa
A napközis táborok mellett az ottalvós táborokra is lesz lehetőség. Tegnap este megjelent a közlönyben a szabályozás, az érintettek pedig gőzerővel elkezdték a nyári időszak szervezését Kanizsán is.
21
máj.
15:48
4
Nagykanizsa
Az eseményen olyan felnőtt- és gyermekkórusok vesznek részt szerte az országból, amelyek az elmúlt időszakban karanténkoncertekkel örvendeztették meg a nagyközönséget.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Balasport
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
19:35
Kukkantó
20:05
Egis Körmend – Atomerőmű SE NB I A-csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés
21:30
Múlt-kor
22:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
22:35
Lapozó
híradó 2020.05.22

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY – Zalában egy, az országban 37 fővel emelkedett az igazolt fertőzöttek száma 

KUTATÓMUNKA NAGYKANIZSÁN – A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésével kilenc városból származó szennyvízmintákat vizsgálnak a szakemberek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu