+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Omladozó vakolat az Ady utcai árkádoknál
2020. május 20. szerda 15:35
Omladozó vakolat az Ady utcai árkádoknál
A felújított és sétálóutcává átalakított részt tavaly áprilisban adták át, azonban a belső részek falait graffitik díszítik.
Nagykanizsa

Omladozó vakolat az Ady utcai árkádoknál. A felújított és sétálóutcává átalakított részt tavaly áprilisban adták át, azonban a belső részek falait graffitik díszítik. Az itt dolgozók pedig nem örülnek a rendezetlen környéknek.  

Cigarettacsikkek, kutyapiszok, a frissen ültetett virágokat pedig amint elültetik, ellopják. Ez jellemzi az Ady utcai árkádsorok látképét. Az egyik itt dolgozó tulajdonos már több, mint 20 éve bérli az üzlethelyiséget, a takarítás hiányával és még sok mással ő sincs megelégedve.

-Ami szomorúságom, hogy itt sajnos nincs takarítás az árkádsor alatt. A fugák olyan hézagosak, hogy az embereknek a cipőjét leszakítja, tönkreteszi a sarkát. Hullik a vakolat, nincs felsöpörve. Az ember, ha elhagyja az üzletét az udvar felé a parkolóhoz olyan sötétség van, hogy az ember fél nehogy elvegyék a pénzt tőle. Amit szeretnénk kérni, hogy rendesen takarítsanak és legyenek kamerák felszerelve- mondta Fekete Ágostonné, a Biopatika tulajdonosa.

A járókelők szerint is elfogadhatatlan a helyzet az árkádok alatt.

-Rendetlen. Valamit csináljanak vele. A város közepén a sétálóutca szép, ez pedig nem éppen mutatós- tette hozzá Pécsi Sándorné. 

Az üzletek munkatársai, tulajdonosai szerint a környéket a mostaninál jobban kellene kivilágítani, és annak is örülnének, ha kamerákat szerelnének fel, mert azok mindenki biztonságát szolgálnák.

Galéria
további friss hírek
25
máj.
15:42
4
Nagykanizsa
A csoport tagjai minden vasárnap Nagykanizsa más-más helyszínein gyakorolják az új koreográfiákat. A nyilvános edzésekhez bárki csatlakozhat.
25
máj.
15:36
4
Nagykanizsa
Az eszközöket több mint két hete használhatják újra a legkisebbek. A Híradó által megkérdezett szülők örültek az enyhítő intézkedéseknek.
25
máj.
15:32
4
Nagykanizsa
A Csónakázó-tó mellett található fogadó kertjében 15 helyi és környékbeli termelő várja a vásárlókat.
Új termelői piac nyílt Nagykanizsán. A Csónakázó-tó mellett található fogadó kertjében 15 helyi és környékbeli termelő várja a vásárlókat. A nagy érdeklődésre való..tovább olvasom
25
máj.
15:21
4
Nagykanizsa
Balogh László polgármester közösségi oldalán a kanizsai adatokról is írt. Járványügyi megfigyelés alá eddig 253 embert helyeztek a városban, melyből már 218 feloldott, így jelenleg 35-en vannak még aktív megfigyelés alatt.
25
máj.
15:12
4
Nagykanizsa
Witold Pilecki lovassági kapitányt, az auschwitzi hőst 1948. május 25-én végezték ki, az Európai Parlament pedig tavaly szeptemberben nyilvánította e dátumot a totalitarizmus elleni harc hőseinek nemzetközi emléknapjává.
25
máj.
15:08
4
Szepetnek
Az alkotást és a hozzá tartozó keresztet a szepetneki hegybirtokosok összefogásával állították.
Felavatták Szent Orbán pápa szobrát Vöröshegyen. Az alkotást és a hozzá tartozó keresztet a szepetneki hegybirtokosok összefogásával állították. A helyi gazdák a jövőben több..tovább olvasom
22
máj.
18:02
4
Nagykanizsa
A személyes ügyintézés során a vírushelyzet miatt bizonyos szabályokat be kell tartani.
Újra van lehetőség személyes ügyintézésre a Tripammer utcai köztemető gondnokságán. A Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. a napokban tette közzé közösségi oldalán, hogy – a megfelelő..tovább olvasom
22
máj.
17:57
4
Nagykanizsa
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, de a kesztyűzés továbbra sem engedélyezett.
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, a megszokott felkészülési forma azonban még nem állt vissza, hiszen a vírus elleni védekezés jelenlegi szabályai miatt a küzdelem..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Balasport
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
19:35
Kukkantó
20:05
Egis Körmend – Atomerőmű SE NB I A-csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés
21:30
Múlt-kor
22:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
22:35
Lapozó
híradó 2020.05.25

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY – A bölcsődék és óvodák újranyitásáról és a kedvező járványügyi adatokról is szóltak az Operatív Törzs tájékoztatóin a napokban 

A JÓ TERMÉSÉRT – Felavatták Szent Orbán pápa szobrát Vöröshegyen

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu