+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Elmarad a nyári fesztiválok nagy része
2020. május 15. péntek 15:56
Elmarad a nyári fesztiválok nagy része
Nem tartják meg idén – több más rendezvény mellett – a Szigetet, a Balaton Soundot és a VOLT-ot sem
Nagykanizsa

Elmarad a nyári fesztiválok nagy része. Nem tartják meg idén – több más rendezvény mellett – a Szigetet, a Balaton Soundot és a VOLT-ot sem. A megkérdezett fesztiválozók szerint azonban az augusztus végi rendezvények némi kárpótlást jelenthetnek az elmaradt bulikért.  

Negyedszer utazott volna a Balaton Soundra Csizmazia Patrik. Európa egyik legnagyobb szabadtéri fesztiválját egyébként tavaly már több, mint 170 ezren látogatták.                 

- 2017 óta járok a Balaton Sound fesztiválra. Ez az egyik kedvencem. Az idei lett volna a negyedik. Sajnos elmarad, de bízom benne, hogy bepótolhatom. Nagyon jó tapasztalataim vannak a zenékkel kapcsolatban, szeretem az EDM musicot - mondta Csizmazia Patrik.

Magyarország egyik legrégebbi könnyűzenei fesztiválja a soproni Volt is elmarad, az alternatív stílus kedvelői azonban abban bíznak, hogy a hasonló műfajú STRAND Fesztivál kárpótolja majd őket.   

-  Oda most azért megyek, mert olyan előadók is lesznek. Szeretem a zenéket, meg akik fel fognak lépni. Baráti társasággal megyünk. Nyilván azért megyünk oda, mert ez a kettő lesz megtartva, az EFOTT és a STRAND Fesztivál -  tette hozzá Tihanyi László. 

Bár Posztobányi Andor, az Országos Rendezvényiroda ügyvezetőjének Facebook-posztja alapján minimum egy évig nem lesz tömegrendezvény, a megkérdezett fiatalok mégis abban reménykednek, hogy az augusztusi szabadtéri koncerteken már részt vehetnek.

Galéria
további friss hírek
25
máj.
15:42
4
Nagykanizsa
A csoport tagjai minden vasárnap Nagykanizsa más-más helyszínein gyakorolják az új koreográfiákat. A nyilvános edzésekhez bárki csatlakozhat.
25
máj.
15:36
4
Nagykanizsa
Az eszközöket több mint két hete használhatják újra a legkisebbek. A Híradó által megkérdezett szülők örültek az enyhítő intézkedéseknek.
25
máj.
15:32
4
Nagykanizsa
A Csónakázó-tó mellett található fogadó kertjében 15 helyi és környékbeli termelő várja a vásárlókat.
Új termelői piac nyílt Nagykanizsán. A Csónakázó-tó mellett található fogadó kertjében 15 helyi és környékbeli termelő várja a vásárlókat. A nagy érdeklődésre való..tovább olvasom
25
máj.
15:21
4
Nagykanizsa
Balogh László polgármester közösségi oldalán a kanizsai adatokról is írt. Járványügyi megfigyelés alá eddig 253 embert helyeztek a városban, melyből már 218 feloldott, így jelenleg 35-en vannak még aktív megfigyelés alatt.
25
máj.
15:12
4
Nagykanizsa
Witold Pilecki lovassági kapitányt, az auschwitzi hőst 1948. május 25-én végezték ki, az Európai Parlament pedig tavaly szeptemberben nyilvánította e dátumot a totalitarizmus elleni harc hőseinek nemzetközi emléknapjává.
25
máj.
15:08
4
Szepetnek
Az alkotást és a hozzá tartozó keresztet a szepetneki hegybirtokosok összefogásával állították.
Felavatták Szent Orbán pápa szobrát Vöröshegyen. Az alkotást és a hozzá tartozó keresztet a szepetneki hegybirtokosok összefogásával állították. A helyi gazdák a jövőben több..tovább olvasom
22
máj.
18:02
4
Nagykanizsa
A személyes ügyintézés során a vírushelyzet miatt bizonyos szabályokat be kell tartani.
Újra van lehetőség személyes ügyintézésre a Tripammer utcai köztemető gondnokságán. A Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. a napokban tette közzé közösségi oldalán, hogy – a megfelelő..tovább olvasom
22
máj.
17:57
4
Nagykanizsa
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, de a kesztyűzés továbbra sem engedélyezett.
Az enyhítések miatt ismét együtt készülhetnek a kanizsai bunyósok, a megszokott felkészülési forma azonban még nem állt vissza, hiszen a vírus elleni védekezés jelenlegi szabályai miatt a küzdelem..tovább olvasom
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Balasport
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
19:35
Kukkantó
20:05
Egis Körmend – Atomerőmű SE NB I A-csoportos férfi kosárlabda-mérkőzés
21:30
Múlt-kor
22:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet, Egészségügyi percek
22:35
Lapozó
híradó 2020.05.22

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY – Zalában egy, az országban 37 fővel emelkedett az igazolt fertőzöttek száma 

KUTATÓMUNKA NAGYKANIZSÁN – A Pannon Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem és a MOL együttműködésével kilenc városból származó szennyvízmintákat vizsgálnak a szakemberek

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu