+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Megismétlődött a tavalyi összecsapás
2020. január 14. kedd 14:36
Megismétlődött a tavalyi összecsapás
A 9. Szabadics Kanizsa Kupa teremlabdarúgó-torna döntőjét idén is a Kanizsa Kék és a K&H Nagykanizsa legénysége játszotta.
Nagykanizsa

Megismétlődött a tavalyi összecsapás – a 9. Szabadics Kanizsa Kupa teremlabdarúgó-torna döntőjét idén is a Kanizsa Kék és a K&H Nagykanizsa legénysége játszotta. A kupát végül a kékek nyerték, a meccs eredményét büntetőkkel sikerült eldönteni. 

Az idén minden eddiginél több, összesen 24 gárda jelentkezett a tornára, voltak régi, jól összeszokott csapatok, de újonc baráti együttesek is. Az egész hétvégés torna mérkőzéseit két helyszínen játszották, a szurkolók  kiélezett meccseket is láthattak. – A mi korosztályunk sajnos már kiöregedett, a szurkolók közt vannak a régi ismerős csapat tagjai, a régi Bányász futballisták, akikkel régen együtt futballoztunk, az öregfiúkban is. Jól érezzük magunkat, jó kis mérkőzések vannak – mondta Bogatin Sándor.

Az elődöntőt vasárnap délután játszotta a Zsigmondy-csarnokban a Szemere és a Fix Bomba csapata, utóbbi 2–1-re győzött, így megszerezte a bronzérmet. A döntőt az FC Kanizsa Kék valamint a K&H Nagykanizsa legénysége vívta, de a csapatok nem bírtak egymással, büntetőkkel kellett eldönteni a kupa sorsát. - Nagykanizsa nagyon híres régóta a kispályás labdarúgásáról, hiszen öt osztályban – öregfiúkban is már két osztályban zajlanak a küzdelmek, közel 60 csapattal, ami szerintem párját ritkítja a Dunántúlon, vagy országosan is. És óriási presztízs meccseket vívnak egymással a baráti csapatok – árula el Lánczos Attila szervező.

A döntőt vívó csapatok nem csupán jól ismerik egymást, hanem újraélhették a tavalyi eseményeket is. - Tavaly is velük játszottuk a döntőt, én nagyon jó meccsre számítottam, azon sem lepődtem meg, hogy büntetőkkel dőlt el a párharc, de szerencsére a Marci nagyon jól védett, úgyhogy szinte biztos voltam benne végig, hogy megnyerjük – nyilatkozta Vlasics Dániel, az FC Kanizsa Kék játékosa. A torna végén a dobogós helyezettek és a legjobb egyéni teljesítményt nyújtók mellett a vigaszág, vagyis a Tisztelet Kupa érmesei is átvehették jutalmukat, itt a Curacao végzett az élen. A szervezők a jövőben bővíteni szeretnék a tornát, dupla létszámmal, dupla szervezéssel állnak neki a következő évnek.

Galéria
további friss hírek
26
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Épül-szépül az Eötvös tér
26
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Munkálatok az Eötvös téren
26
máj.
17:09
2
Nagykanizsa
A Magyar Ápolási Egyesület Zala Megyei Szervezete még januárban hirdetett egy pályázatot az ápolóhallgatók és az ápolási hivatást gyakorlók felé, hogy írásos formában mutassák be a hivatásuk szépségeit.
26
máj.
16:47
4
Szepetnek
Ezúttal a föld és az ember kapcsolata került előtérbe, olyan eszközök segítségével, melyek a mai fiatalok számára talán már teljesen ismeretlenek.
26
máj.
16:34
4
Nagykanizsa
A gazdaságinformatikus, a villamosmérnöki és az egészségtudományi szakok a legnépszerűbbek a frissen érettségizett kanizsai fiatalok körében.
26
máj.
16:25
4
Nagykanizsa
A hónap utolsó péntekén Öltözz narancsba! címmel figyelemfelhívó kampányt tartanak világszerte.
Május a Prader-Willi szindróma érzékenyítés hónapja. Ez egy komplex genetikai rendellenesség, amely jellemzően gyenge izomtónust, alacsony növést, problémás viselkedést és krónikus..tovább olvasom
26
máj.
16:13
4
Nagykanizsa
A kulturális intézményeknek is komoly bevételkiesést okoz a veszélyhelyzet, a művelődési házakban működő csoportok tagjait pedig mentálisan viseli meg a programok hiánya.
26
máj.
15:57
4
Nagykanizsa
Varga Judit igazságügyi miniszter bejegyzésében arra is kitért, hogy a veszélyhelyzet megszüntetése után a védekezés második szakaszába lépünk.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
12:00
Aktuális - Hargita
12:30
13:00
A szomszéd vár
13:30
Sztárportré: Sebestyén Péter
14:00
A Kanizsa vár 3D rekonstrukciója – Szakonyi Balázs előadása
14:30
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Kalando-zoo
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
Médiaház közönségtalálkozó
20:00
20:30
Híradó
20:45
Hargita
21:15
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:15
Lapozó
híradó 2020.05.26

KORONAVÍRUS-JÁRVÁNY – Június 20-án megszűnhet a veszélyhelyzet Magyarországon  

IRÁNY BUDAPEST – A fővárosi egyetemek képzései a legnépszerűbbek a kanizsai fiatalok körében

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu