Karácsonyi konyhatippeket, sütési-főzési tanácsokat kaptak a közelgő ünnepekre a HSMK kertbarát klubjának legutóbbi foglalkozásának résztvevői. Varga Tünde, a Thúry-iskola szakoktatója azt mondta: a karácsony egy nagyon stresszes időszak a háziasszonyok számára, sok időt töltenek a konyhában. Előadásában egy-egy étel elkészítésének többféle variációjáról szólt. A felkészülés viszont számára sem volt egyszerű.
– Amikor kerestem a példákat, pontosan erre gondoltam, hogy már ők is az internet világában élnek, illetve újat nem tudok nekik mondani. A felkérésnek örültem is, és pontosan ez volt a nehézség is benne, hogy megpróbáljak újat mutatni. A saját magam példájából hoztam ide történeteket, illetve a pedagógiai tapasztalatból, hogy mely ételek azok, amiket az unokák, gyerekek is szívesen fogyasztanak – mondta Varga Tünde, a Thúry-iskola szakoktatója.
adás
magazin
híradó