+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / KriMit tud?
2019. november 22. péntek 14:57
KriMit tud?
Második lett a Batthyány-gimnázium csapata a prevenciós célú vetélkedőn.
Budapest

Második lett a Batthyány-gimnázium csapata a KriMit tud?-on. A középiskolások számára létrehozott, prevenciós célú vetélkedőt évente megrendezi a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya. Az idei versenyre országos szinten lehetett nevezni, 7 középiskolás csapatnak adódott lehetőség arra, hogy bűnmegelőzéssel kapcsolatos szituációkban mérje össze tudását, a „Beugró” című televíziós műsor játékszabályainak megfelelően. A Batthyány-gimnázium 4 fős csapattal indult, a vetélkedőre a Kanizsai Fiatalok Közössége hívta fel a figyelmet. - Ez egy olyan verseny volt, ahol szituációkat kellett előadnunk, ami prevenciós értéket tartalmaz. És hogy ezzel kicsit közelebb hozzuk a fiatalokat, hogy a mindennapi veszélyek tényleg milyen rosszak. Akár csak egy rossz ötlet, vagy elmennek bulizni, ott mi történhet. Illetve, hogy a szülőkkel milyen kapcsolatot kell táplálni, hogy próbáljunk mindent megbeszélni velük – mondta el Tombor Zita csapattag.

A Batthyány csapata rengeteg élménnyel gazdagodott a felkészülés és a verseny során is, Budapesten pedig számos pozitív visszajelzést kaptak a fiatalok. - Igazából az élmények mellett tapasztalatot is rengeteget szereztünk. Ez nem egy tipikus improvizációs verseny volt, itt nem csak arra kellett figyelni, hogy a szituációban kell maradni, ténylegesen prevenciós értéket is kellett adni az egésznek – fogalmazott Mudry András csapattag. A diákok felkészítését Szollár-Nikolics Zsanna, a rendőrség részéről pedig Bükiné Papp Zsuzsanna segítette.

Galéria
további friss hírek
10
júl.
18:20
1
Nagykanizsa
Végre épülhet a palini zajvédő fal?
10
júl.
18:14
1
Nagykanizsa
Vezetéstechnikai tréninget tartottak Nagykanizsán
10
júl.
16:33
4
Nagykanizsa
A vírus miatt módosították a „Környezettudatosság a zalai dombok-völgyek között” címmel meghirdetett irodalmi pályázat leadási határidejét.
10
júl.
16:27
4
Nagykanizsa
Az elmúlt napokban Nagykanizsán 30 fok feletti hőség volt, így nem árt odafigyelni a meleg okozta veszélyekre.
Az elmúlt napokban Nagykanizsán 30 fok feletti hőség volt, így nem árt odafigyelni a meleg okozta veszélyekre. A szakemberek rendszeresen figyelmeztetnek a folyamatos folyadék és sópótlásra. Ma délután a Huszti téren 38..tovább olvasom
10
júl.
16:25
4
Nagykanizsa
Bár Magyarországon kedvezőek a járványügyi mutatók, a környező országokban a koronavírusos megbetegedések számának növekedése tapasztalható.
10
júl.
15:28
4
Nagykanizsa
A focirajongók a Hevesi Sándor Művelődési Központban július végétől tárlattal emlékeznek a Nagykanizsai Olajbányász S.E. alapításának 75. évfordulójára.
10
júl.
15:22
4
Nagykanizsa
A kanizsai ultramaratonista 11 óra 13 perc 43 másodperc alatt teljesítette a 126 kilométeres távot, ezzel a hölgyek között a leggyorsabb lett, míg a teljes mezőnyben a harmadik helyen zárt.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
13:20
Lapozó
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Önkormányzati ülés közvetítés felvételről
22:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:35
Lapozó
híradó 2020.07.10

KÁNIKULA – Napok óta 30 fok fölött van napközben a hőmérséklet  

KORONAVÍRUS – Akár ismét bevezthetik a korlátozások egy részét

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu