+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Másodszor rendezett kapustalálkozót az FC Nagykanizsa
2019. október 18. péntek 14:52
Másodszor rendezett kapustalálkozót az FC Nagykanizsa
A csütörtöki rendezvényen a klub minden hálóőre részt vett.
Nagykanizsa

Másodszor rendezett kapustalálkozót az FC Nagykanizsa. A csütörtöki rendezvényen a klub minden hálóőre részt vett. A programon ezúttal a volt válogatott, jelenleg a ZTE kapusedzőjeként dolgozó Vlaszák Géza is segítette a fiatalokat.   

Májusban szervezett először kapustalálkozót az FC Nagykanizsa, a program idősebb Vlaszák Géza ötlete volt. A piros-kékek utánpótlásában jelenleg több ügyes kapus edződik, és a rendezők szerint az ilyen szakmai napok még tovább segíthetik a fiatalok fejlődését. – Sok kapusunk van, olyan gyerkőcök is vannak, akik már elkerültek tőlünk, de még mindig ifikorú kapusok. Azt mondhatom, hogy jó kapusaink vannak, de kapusból sosem elég. S törekszünk arra, hogy minél jobb legyen a képzésük. Heti kétszer tudunk nekik kapusképzést tartani, illetve ezen kívül a gyerekek a csapatedzéseken is részt vesznek - mondta el Bene Gábor, az FC Nagykanizsa utánpótlásért felelős szakmai igazgatója.

Az NB III-ban szereplő gárda kapusai, Horváth Márton és Borsi Bence mellett az egykori válogatott Vlaszák Gézától is tanulhattak a fiatal hálóőrök a második kapustalálkozón. – Ezt a rendszert úgy kell felépíteni, hogy akik dolgoznak a felnőtt csapat alatt, akár edzők, akár akik a klubban vannak fiatalok, a felnőttbe jussanak el. S egy jó kapcsolatnak kell lenni, nem egymásra mutogatni, hanem a fiatalnak fel kell nézni az idősebbre. A felnőtt kapust igen is bálványozni kell valamilyen szinten, hogy pár éven belül ne kelljen máshonnan hozogatni játékost - fogalmazott  Vlaszák Géza, a ZTE FC kapusedzője.

A szakmai program egyik fő célja, hogy hamarosan saját nevelésű, kanizsai vagy dél-zalai kötődésű kapus védhessen az FC Nagykanizsa NB III-ban szereplő csapatában. – Amikor az U15-ös korosztályt elérjük, ott van egy törés. Mi arra törekszünk – főleg a jelenlegi utánpótlásban, az U7-től az U15-ös korosztályig –, hogy ezt az űrt kiküszöböljük és kitöltsük. Erre vannak is reménységeink az utánpótlásban, akik hamarosan eljuthatnak erre a szintre - nyilatkozta Horváth Gábor, az FC Nagykanizsa kapusedzője. A program sikerét jól jelzi, hogy a második kapustalálkozóra már Somogy megyéből is érkeztek edzők és játékosok. 

Galéria
további friss hírek
27
máj.
16:23
4
Nagykanizsa
Az Operatív Törzs mai tájékoztatóján többek között arról esett szó, hogy segíteni szeretnék az építőipar fellendülését.
27
máj.
16:12
4
Nagykanizsa
A Nagykanizsa Központi Óvoda tagintézményeibe eddig a gyermekek harmada tért vissza az óvodai hétköznapokba.
Bár az óvodák és bölcsődék eddig is tartottak ügyeletet, a könnyítéseknek köszönhetően hétfőtől újra minden intézmény kinyitotta kapuit. A Nagykanizsa Központi Óvoda tagintézményeibe..tovább olvasom
27
máj.
16:02
4
Nagykanizsa
Zalakaroson pénteken, Nagykanizsán pedig szombaton csobbanhatnak ismét a fürdőzni vágyók.
Zalakaroson pénteken, Nagykanizsán pedig szombaton csobbanhatnak ismét a fürdőzni vágyók. A járványhelyzetre való tekintettel azonban a medencékben is tartani kell a másfél méteres távolságot, valamint a gyakori..tovább olvasom
27
máj.
15:43
4
Nagykanizsa
Kólát is lehet ültetni a már megszokott fűszernövények mellé.
Kólát is lehet ültetni a már megszokott fűszernövények mellé. Az istenfa néven is ismert növénynek számos jótékony hatása van, erőteljes, aromás illata miatt „ragadt rá” a kóla..tovább olvasom
27
máj.
15:31
4
Nagykanizsa
Nem gátolta a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet a kanizsai multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok építését.
26
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Épül-szépül az Eötvös tér
26
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Munkálatok az Eötvös téren
26
máj.
17:09
2
Nagykanizsa
A Magyar Ápolási Egyesület Zala Megyei Szervezete még januárban hirdetett egy pályázatot az ápolóhallgatók és az ápolási hivatást gyakorlók felé, hogy írásos formában mutassák be a hivatásuk szépségeit.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
18:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
18:30
Kalando-zoo
19:00
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
19:30
Médiaház közönségtalálkozó
20:00
20:30
Híradó
20:45
Hargita
21:15
21:45
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:15
Lapozó
híradó 2020.05.27

ÚJRA ÉLED A VÁROS – Az óvodák már kinyitottak, a strandok fürdők a hétvégén nyitnak  

ÉPÜL A CSARNOK – A kivitelező szerint jól haladnak, a járvány nem befoolyásolta a munkákat. 

FOGYNAK A HELYEK – Sokan jelentkeznek a nyári táborokba

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu