+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / 3D-s íjászversenyt rendeztek Szaplányoson
2019. október 10. csütörtök 14:36
3D-s íjászversenyt rendeztek Szaplányoson
A versenyzők különböző kategóriákban és korosztályokban indulhattak, a résztvevők között pedig két értékes íjat is kisorsoltak.
Szaplányos

3D-s íjászversenyt rendeztek Szaplányoson. A megmérettetést több mint tíz éve szervezik meg. A versenyzők különböző kategóriákban és korosztályokban indulhattak, a résztvevők között pedig két értékes íjat is kisorsoltak. 

A versenynek a festői szépségű Szaplányos adott otthont. A regisztráció és az eligazítás után pedig csapatokban indultak el az íjászok a kijelölt pontokra. – A csapatokat úgy kell elképzelni, hogy ez azért egy egyéni verseny, tehát nem csapatok versenyeznek. A csapatokban különböző vagy hasonló kategóriájú versenyzők vannak összesorsolva. A mi versenyünk abból a szempontból különleges, hogy nem a szabályrendszernek megfelelően osztjuk fel a csapatokat, mert kötelezően négy főből kéne állniuk, valamint két azonos egyesületből nem is lehetnének egy csapatban a versenyzők. A mi versenyünk egyszerűbb azért, hogy népszerűsítsük az íjászatot – fogalmazott Németh Gábor, a Kanizsai Íjász Egyesület elnöke.

A Mercigán-völgyben élethű állatfigurák várták az indulókat, ezeket – a kategóriáknak megfelelően – 25 és 50 méterről kellett eltalálni. Sophie Earles és családja Angliából költözött Rigyácra. A fiatal lány négy hónappal ezelőtt szeretett bele a sportágba, a versenyen pedig vadászreflex íjjal indult. – Tanulni kell, de nagyon jó sport, mert mindenki ismer mindenkit, és mindig segítenek – mondta el Sophie Earles, a Kanizsa Íjász Egyesület tagja. A megmérettetés végén két nagy értékű íjat is kisorsoltak, az egyiket a cserszegtomaji Halász Gergő, a másikat a körmendi Haraga Attila vihette haza.

Galéria
további friss hírek
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Edzésben az FC Nagykanizsa
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Óvodai élet Kanizsán
29
máj.
17:52
4
Zalakaros
A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban.
29
máj.
17:20
4
Nagykanizsa
A tagok a tavalyi évet a korábbiaknál sikeresebb esztendőként értékelték és hasonló folytatásban bíznak az előttük álló időszakban.
29
máj.
17:16
4
Nagykanizsa
Az illatos, nagy virágokat hozó növény idén is betartotta a hagyományt és éppen a Szentlélek kiáradásának ünnepén mutatja legszebb arcát.
29
máj.
17:08
4
Nagykanizsa
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban.
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban. Bár a hazai forgalomban lévő szerek nem tartalmaznak akkora számban alkoholt, mint a tengerentúliak, de a szakemberek szerint nem árt figyelni a..tovább olvasom
29
máj.
16:45
4
Nagykanizsa
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes.
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes. A kanizsai gyermekzenekarnak sem volt könnyű az elmúlt időszak, de a karantén alatt sem tétlenkedtek. Nem vagyunk borúlátóak, reméljünk hamarosan..tovább olvasom
29
máj.
16:24
4
Becsehely
A projekt részeként a fogyatékkal élők, a pszichiátriai, illetve szenvedélybetegek számára kettő 12 férőhelyes lakóépületet és egy szolgáltatóközpontot alakítanak ki a dél-zalai településen.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
20:55
Múlt-kor
21:25
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:00
Lapozó
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu