+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Tisztelet és megbecsülés
2019. október 8. kedd 17:37
Tisztelet és megbecsülés
Elkezdődött a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény programsorozata az idősek hete alkalmából.
Nagykanizsa

Gálaesttel nyitották meg a Nagykanizsai Egyesített Szociális Intézmény által szervezett Idősek Hetét. Évtizedes hagyomány, hogy egy héten át Kanizsa, Surd és Zalakomár nappali ellátásban részesülő szépkorúit több helyszínen is köszöntik, műsorral és vacsorával kedveskednek nekik.

Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő az Idősek Hete nyitányán kiemelte: Nagykanizsa évek óta sokat tesz az idősekért, ezért többször is kiérdemelte az idősbarát önkormányzat címet. – Az idősek tisztelete, megbecsülése és segítése a kormányzat és a parlamenti többség számára is fontos elköteleződés. Ezt igazolják az utóbbi évek döntései, tényei is. Míg korábban elvettek, most mindannyiunk és a gazdaság jó teljesítményének köszönhetően több jut a nyugdíjasoknak is. Ez persze nem ajándék, hanem megbecsülés, a tisztelet jele, hiszen dolgunk és kötelességünk, hogy segítsük azokat, akik bennünket felneveltek, elindítottak az életben, akiknek nagyon sok mindent meg kell köszönnünk – fogalmazott a politikus.

A Honvéd Kaszinóban rendezett ünnepségen a települések polgármesterei is köszönetet mondtak az időseknek. – Ez egyben a köszönet napja is. Polgármesterként hadd tegyem ezt meg, hogy megköszönjem mindannyiuknak a sok-sok évtizeden keresztül végzett munkát, amit önök értünk is tettek, azért a közösségért, amiben élünk. Az időskori napok is nagyon szép napjai az életünknek – mondta Dénes Sándor, Nagykanizsa polgármestere.

Az eseményen az államtitkár és Dénes Sándor polgármester virágcsokorral, ajándékkal köszöntötte Sárdi Lászlóné nyugalmazott óvónőt, a 86. születésnapját tegnap ünneplő Pótor Saroltát, valamint Kiss Juliannát, a Kodály utcai idősek klubja alapító tagját. Az ünnepi pillanatokat zene és vacsora követte, a vendégeket a Magyarucca Zenekar szórakoztatta, majd a Koktél Duóval és tánccal zárult az est.

Galéria
további friss hírek
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Edzésben az FC Nagykanizsa
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Óvodai élet Kanizsán
29
máj.
17:52
4
Zalakaros
A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban.
29
máj.
17:20
4
Nagykanizsa
A tagok a tavalyi évet a korábbiaknál sikeresebb esztendőként értékelték és hasonló folytatásban bíznak az előttük álló időszakban.
29
máj.
17:16
4
Nagykanizsa
Az illatos, nagy virágokat hozó növény idén is betartotta a hagyományt és éppen a Szentlélek kiáradásának ünnepén mutatja legszebb arcát.
29
máj.
17:08
4
Nagykanizsa
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban.
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban. Bár a hazai forgalomban lévő szerek nem tartalmaznak akkora számban alkoholt, mint a tengerentúliak, de a szakemberek szerint nem árt figyelni a..tovább olvasom
29
máj.
16:45
4
Nagykanizsa
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes.
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes. A kanizsai gyermekzenekarnak sem volt könnyű az elmúlt időszak, de a karantén alatt sem tétlenkedtek. Nem vagyunk borúlátóak, reméljünk hamarosan..tovább olvasom
29
máj.
16:24
4
Becsehely
A projekt részeként a fogyatékkal élők, a pszichiátriai, illetve szenvedélybetegek számára kettő 12 férőhelyes lakóépületet és egy szolgáltatóközpontot alakítanak ki a dél-zalai településen.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
21:25
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:00
Lapozó
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu