+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Miklósfa szépkorú lakosságát is köszöntötték
2019. október 3. csütörtök 15:55
Miklósfa szépkorú lakosságát is köszöntötték
A kikapcsolódást és a jó hangulatot vacsorával egybekötött nótaest szolgálta a városrészi rendezvényen.
Nagykanizsa

Miklósfa szépkorú lakosságát is köszöntötték az Idősekért Nagykanizsán ünnepi hét keretében. A kikapcsolódást és a jó hangulatot vacsorával egybekötött nótaest szolgálta a városrészi rendezvényen. Nagykanizsa kiemelkedik a települések sorából abban a tekintetben is, hogy nem csupán egy napot szán az önkormányzat az időskorúak megünneplésére. Ezt Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője mondta tegnap a miklósfai idősek köszöntésén. - Nem csak a város, hanem a szociális intézmények is szerveznek az időseknek egy-egy gyönyörű ünnepet azért, hogy egy-egy feledhetetlen estével, egy műsorral, egy ünnepi vacsorával megköszönjék mindazt a munkát, mindazt a törődést, amit egész életükben az előttünk járó korosztályok, az idősebb emberek adnak a mostani fiataloknak vagy éppen a középkorosztálynak – mondta Cseresnyés Péter államtitkár, országgysűlési képviselő.

Miklósfa közössége rendkívül erős és összetartó, jól példázza ezt az a számos civil közösség, amely a településrészen működik. Legyen szó városszépítőkről, kórusról vagy kertbarátokról, és ezekben a közösségekben nem csak idősek vesznek részt. - Nagykanizsán belül talán itt van a legnagyobb hagyományápolás, itt van egy olyan gyökér, amit folyamatosan ápolni kell, és ezt a tradíciót kell nekünk fiatalabbaknak tovább vinni - fogalmazott Radics Bálint, a Dr. Kotnyek István Miklósfai Kertbarát Kör tagja. A miklósfai idősek ünneplését a Tüttő János Nótaklub műsora koronázta meg.

Galéria
további friss hírek
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Edzésben az FC Nagykanizsa
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Óvodai élet Kanizsán
29
máj.
17:52
4
Zalakaros
A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban.
29
máj.
17:20
4
Nagykanizsa
A tagok a tavalyi évet a korábbiaknál sikeresebb esztendőként értékelték és hasonló folytatásban bíznak az előttük álló időszakban.
29
máj.
17:16
4
Nagykanizsa
Az illatos, nagy virágokat hozó növény idén is betartotta a hagyományt és éppen a Szentlélek kiáradásának ünnepén mutatja legszebb arcát.
29
máj.
17:08
4
Nagykanizsa
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban.
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban. Bár a hazai forgalomban lévő szerek nem tartalmaznak akkora számban alkoholt, mint a tengerentúliak, de a szakemberek szerint nem árt figyelni a..tovább olvasom
29
máj.
16:45
4
Nagykanizsa
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes.
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes. A kanizsai gyermekzenekarnak sem volt könnyű az elmúlt időszak, de a karantén alatt sem tétlenkedtek. Nem vagyunk borúlátóak, reméljünk hamarosan..tovább olvasom
29
máj.
16:24
4
Becsehely
A projekt részeként a fogyatékkal élők, a pszichiátriai, illetve szenvedélybetegek számára kettő 12 férőhelyes lakóépületet és egy szolgáltatóközpontot alakítanak ki a dél-zalai településen.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu