+36-93-787050
Nagykanizsa, Sugár út 8.
 Régi oldal
kezdőlap / hírek / Átadták a kívül-belül megújult Fürdő Hotelt Zalakaroson
2019. szeptember 19. csütörtök 15:20
Átadták a kívül-belül megújult Fürdő Hotelt Zalakaroson
Az önkormányzat tulajdonában levő, a Zalakarosi Fürdő üzemeltetésében működő̋ háromcsillagos szálloda a Kisfaludy-program keretében újult meg.
Zalakaros

Átadták a kívül-belül megújult Fürdő Hotelt Zalakaroson. Az önkormányzat tulajdonában levő, a Zalakarosi Fürdő üzemeltetésében működő̋ háromcsillagos szálloda a Kisfaludy-program keretében újult meg.   

A mintegy 170 millió forintos fejlesztés eredményeként minőségi szolgáltatásokkal, megújult külsővel várja a vendégeket a Fürdő Hotel Zalakaroson. A csaknem 60 férőhelyes szálloda szolgáltatásai minőségileg is sokat javultak a projektnek köszönhetően. - Most gyakorlatilag kívül-belül megújult a hotel, és egy nagyon erős háromcsillagos szállodát adtunk át a vendégeknek. 23 szobája van, körülbelül hatvan vendéget tudunk fogadni. Megújult az étterem, a konyha, felújítottuk a szobákat, új bútorzat is van. Felújítottuk a folyosókon, a járófelületeken a burkolatokat, a gépészetet, kialakítottunk elektromosautó-töltőt. Számos felújítási munkát végeztünk el – árulta el Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója.

Az első vendégek tegnap érkeztek a Fürdő Hotelbe, akik a vezérigazgató tájékoztatása szerint pozitívan fogadták a szép szobákat és a megújult éttermet. A beruházást a kormány 103 millió forinttal támogatta. - Nekünk is kell törekedni a fejlesztésekre, a minőség megőrzésére és növelésére, hiszen fontos teendőink közt van, hogy ne csak a fürdőn, hanem máshol is fejlesszünk. Bár látszólag 55 férőhelyről van szó, és 15 hotel közül ez az egyik Zalakaroson, de túlmutat a jelentősége azon a 150-160 millió forinton, amit erre fordítottunk. Nem csak a Kisfaludy-program százmilliós támogatása, hanem a mi hozzájárulásunk is a minőségi szolgáltatások erőteljes javítását tette lehetővé, és így magasabb áron tudjuk értékesíteni a szállodát ­– mondta el Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere. A fejlesztés egyik célja, hogy a település még népszerűbb legyen a nívós, magas szintű szolgáltatásokat kereső turisták körében.

Galéria
további friss hírek
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Edzésben az FC Nagykanizsa
29
máj.
18:00
1
Nagykanizsa
Óvodai élet Kanizsán
29
máj.
17:52
4
Zalakaros
A koronavírus-járvány miatt ugyan 4 hetet csúszott a szezonkezdés, de így sem számítanak rossz idényre a közeli fürdővárosban.
29
máj.
17:20
4
Nagykanizsa
A tagok a tavalyi évet a korábbiaknál sikeresebb esztendőként értékelték és hasonló folytatásban bíznak az előttük álló időszakban.
29
máj.
17:16
4
Nagykanizsa
Az illatos, nagy virágokat hozó növény idén is betartotta a hagyományt és éppen a Szentlélek kiáradásának ünnepén mutatja legszebb arcát.
29
máj.
17:08
4
Nagykanizsa
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban.
Kigyulladt egy autóban felejtett kézfertőtlenítő a napokban az Amerikai Egyesült Államokban. Bár a hazai forgalomban lévő szerek nem tartalmaznak akkora számban alkoholt, mint a tengerentúliak, de a szakemberek szerint nem árt figyelni a..tovább olvasom
29
máj.
16:45
4
Nagykanizsa
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes.
Két új klippel is jelentkezett az elmúlt időszakban a Napsugár Együttes. A kanizsai gyermekzenekarnak sem volt könnyű az elmúlt időszak, de a karantén alatt sem tétlenkedtek. Nem vagyunk borúlátóak, reméljünk hamarosan..tovább olvasom
29
máj.
16:24
4
Becsehely
A projekt részeként a fogyatékkal élők, a pszichiátriai, illetve szenvedélybetegek számára kettő 12 férőhelyes lakóépületet és egy szolgáltatóközpontot alakítanak ki a dél-zalai településen.
online
adás
Kövesse élőben a Kanizsa Tv adását!
kanizsa tv
magazin
Nézze vissza magazinjainkat online!
kanizsa tv
híradó
Nézze vissza napi híradónkat online!
Ismerje meg a Pannon Egyetem Nagykanizsai kampuszának életét!
mai műsor
20:55
Múlt-kor
21:25
Info blokk, benne Híradó, Időjárás, Napi Kanizsa, Kommentár nélkül, Üzenet
22:00
Lapozó
híradó 2020.05.29

BEZÁRT A DKG – Az utolsó hónapokban mindössze 80 ember maradt állományban az egykor 2000 főnek is munkát biztosító vállalatban.  

ÉRTÉKELŐ – Közgyűlést tartott a Nagykanizsai Városvédő Egyesület

partnereink
Nagykanizsa Vagyongazdálkodási és Szolgáltató Zrt.
Nagykanizsa Online
VIA Kanizsa
Kanizsai Kulturális Központ
zalaerdő.hu
dzviz
Halis
nfv-pannonia
hellozalakaros
hellozalakaros
hellozalakaros
Telefon: +36-93-787050; Telefax: +36-93-787050 Email: kanizsatv@kanizsatv.hu
Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Telefonszám: (+36 1 457 7100) Web: www.nmhh.hu